apel-bayar

Apple Pay badé badarat di Swédia

Numutkeun kana halaman wéb Mac Pro, Swédia bakal janten nagara salajengna anu nawiskeun téknologi pembayaran tanpa kontak Apple anu disebat Apple Pay.

Apple podcast

Podcast 9 × 05: Ngungkulan

Tim Actualidad iPhone y Soy de Mac parantos pendak deui pikeun ngabahas beja panganyarna anu aya hubunganana sareng Apple sareng lingkunganana.

Apple podcast

Podcast 9 × 03: iOS 11 aya di dieu

Podcast pangénggalna ti tim Actualidad iPhone y Soy de Mac ayeuna sayogi, ngalangkungan YouTube atanapi iTunes sareng dimana urang nyarioskeun peluncuran ios 11

Warta ditepikeun di Apple Store

Dibere warta ngeunaan Apple Store anu bakal urang tingali dina sababaraha bulan ka payun. Dinten ayeuna di Apple, formasi Apple, bakal ngagaduhan tempat anu relevan.

Airplay Mac OS X sareng Samsung TV

Layar Mac Eunteung kana TV Smart

Kumaha Eunteung Layar Mac OS X ka Samsung Smart TV ngalangkungan AirPlay sareng Métode Alternatip anu sanés. Poho ngeunaan kabel pikeun ngalakukeun mirroring tampilan

Kumaha pormat hard drive dina Mac

Kami nunjukkeun anjeun kumaha pormat Mac sareng kumaha anjeun tiasa mupus atanapi pormat hard drive atanapi pendrive nganggo utilitas macOS disk.

Kumaha cara ngaunduh buku gratis kanggo iPad

Kaca pikeun ngaunduh buku gratis

Milarian halaman pikeun ngaunduh buku gratis? Lebetkeun sareng mendakan situs wéb anu pangsaéna pikeun ngaunduh buku kalayan gampang, gancang sareng gratis!

Keyboard Spanyol atanapi ISO ISO?

Keyboard ISO Spanyol atanapi Spanyol?

Henteu yakin kana naon anu kedah dipilih, upami keyboard Spanyol atanapi ISO ISO di Mac anjeun? Turutan tutorial ieu pikeun terang sadayana tata letak keyboard dina Mac

Nada dering kanggo iPhone gratis

Nada dering pikeun iPhone

Naha anjeun hoyong nada dering pikeun iPhone? Pendakan kumaha cara ngaunduh nada dering gratis atanapi nyiptakeun mélodi sahingga anjeun tiasa nikmati lagu salaku nada dering

Reset iPhone

Upami anjeun badé ngical iPhone anjeun atanapi kedah ngirim ka layanan téknis, kami bakal nunjukkeun kumaha mupus sadaya eusina atanapi mulangkeun iPhone ka pabrik.