Apple nolak minat mésér Tidal

Apple Music urang Jimmy Iovine nyarios dina wawancara sareng Buzzfeed yén Apple henteu resep mésér Tidal. Tidal gaduh karugian

Kumaha ngédit "Kenangan" dina ios 10

Aplikasi ios 10 Poto nyandak kami bagian "Kenangan" anyar. Pilarian terang naon éta sareng kumaha anjeun tiasa ngédit éta ku karesep anjeun kalayan alat panyuntingan

Saham Apple Watch mimiti low

Saham Apple Watch di sababaraha nagara parantos mimiti lemah, boh dina baja sareng modél aluminium, anu bakal mastikeun kamungkinan presentasi generasi kadua.

Ieu tiasa janten kasus iPhone 7

Ieu tiasa janten kasus iPhone 7

Gambar anu bocor anyar ngungkabkeun 7 inci, 4,7GB iPhone 256 anu kalebet AirPods tapi sanés adaptor jack Kilat anu kawéntar.

Naha kabel iPhone sok rusak?

Éta parantos kajantenan ka urang sadayana, kabel kilat tina pangisi daya iPhone kami rusak. Naha aksésorisna dina tingkat iPhone? Naha aranjeunna bakal ngalereskeun kakacauan ieu?

Tim Cook Wawancara Top

Tim Cook 5 taun janten CEO

Tim Cook ngagungkeun 5 taun dina pimpinan perusahaan. Dina hiji wawancara anu dibéré, anjeunna nyandak saham kumaha Apple parantos mekar mangtaun-taun.

iPhone 7: spéker prop kadua

Bocor anyar nunjukkeun yén dina iPhone 7, spéker kadua anu bakal ngaganti konektor jack, bakal murni hiasan, tanpa fungsi sapertos kitu

Naros MacBook Anyar ditingali

Pembaharuan MacBook Pro opat taun ka pengker. Alat-alat anyar nganggo panel fungsi Oled sareng tombol Touch ID pikeun muka konci sareng ngagaleuh

Instagram nguji fungsi "Simpen draf"

Jaringan sosial Instagram nuju ékspérimén sareng fungsi "Simpen draf" anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyimpen parobahan kana gambar pikeun nyebarkeunana engké