10 tonggak téknologi pribadi

Urang hirup dikurilingan ku téknologi. Kadang-kadang urang henteu sadar, tapi seueur alat éléktronik mangrupikeun konci pikeun ...

Apple Pay resmi sumping di Cina

Sakumaha urang ngumumkeun sababaraha dinten ka pengker, sareng numutkeun inpormasi anu diterbitkeun ku bank Cina, Apple Pay ...

Porsche CEO nyarioskeun tentang Apple

Numutkeun kana kabocoran anu terakhir anu aya hubunganana sareng Apple Car, proyék ieu pikeun ngadamel mobil listrik henteu maju sakumaha mistina. Sanaos kitu…

iTunes Radio mungkas siaran

Sateuacan akhir taun, di Soy de Mac kami ngawartosan anjeun ngeunaan maksud Apple pikeun ngeureunkeun jasa ...

Konsep Mobil Apple Anyar

Kami nunjukkeun konsép anyar ngeunaan kumaha desainer ConceptsiPhone hoyong Apple Car nalika aya di pasar

Kumaha carana masang fon dina OS X

Pasang fon anyar dina OSX

Kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngaunduh font téks énggal pikeun Mac anjeun gratis, kumaha cara masangna sareng kumaha anjeun tiasa ningali anu parantos anjeun nganggo katalog tipografi.