Chip M1

Chip 3nm bakal ngahontal Macs ti TSMC

Pabrikan sareng arsitéktur 3nm nuju dikembangkeun di TSMC numutkeun sababaraha sumber sareng Mac tiasa ngalengkepan aranjeunna dina taun-taun anu bakal datang