Rékam audio dina Mac

Kumaha cara ngarékam sora dina Mac kami

Kami ngajarkeun anjeun kumaha cara ngarékam sora atanapi audio nganggo Mac. Pilarian terang naon program anu anjeun anggo atanapi bahan anu diperyogikeun pikeun moto audio tina OS X.

Kumaha ngaganti nami beurit dina OS X

Tutorial alit dimana kami nunjukkeun kumaha urang tiasa ngarobih nami beurit upami urang parantos mésér éta kadua kalina atanapi upami urang badé ngicalna

Versi anyar iWork

Apple kaget ku pembaruan suite kantor iWork na pikeun ios sareng OS X.

Kumaha Jailbreak ios 9 Alat tina OS X

Parangkat lunak ka Jailbreak iOS 9 ngan ukur sayogi pikeun Windows, tapi kalayan Parallels Desktop kami nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta ti OS X

Cina Censors iOS 9 News App

Cina, kumaha carana tiasa sanés, sakali deui nerapkeun sénsor kana sagala jinis jasa anu nawiskeun inpormasi ti luar negeri sapertos aplikasi News