Ieu Pensil Apple anu ngahianatan Jobs

Apple Pencil mangrupikeun stilus anu parantos rusak sareng salah sahiji hal penting tina filosofi Steve Jobs. Kami ngawartosan anjeun naha sareng ciri utamina

Layar «iPhone 6S» vs. iPhone 6

Acara Apple caket di mana dikabarkan yén alat sélulér anyar bakal ditepikeun sareng urang ngabandingkeun layar iPhone 6S énggal sareng anu ayeuna.