Apple nyiptakeun deui MacBook

apel dinten ayeuna kaget kami ku macbook anyar anu nyandak fitur, bentuk sareng desain anyar anu bénten-bénten sareng anu parantos ditingali dugi ka ayeuna.

Kerikil nyanghareup ka Apple Watch

Pebble ngamutahirkeun smartwatch na ku Pebble Time anu anyar, desain ulang internal sareng éksternal anu lengkep pikeun nyanghareupan Apple Watch

Ngadamel albeum dina aplikasi Poto

Upami anjeun hoyong sadayana saratus poto anjeun sampurna diatur dina iPhone anjeun, dinten ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel albeum dina aplikasi Poto

Momen Apple di 2014 - Bagéan I

Taroskeun sareng kami anu pangsaéna, sareng ogé anu paling goréng, momen anu dibéntangan ku Apple sareng produk na di 2014