Kumaha nonton pilem dina iPad anjeun

Dinten ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha cara pikeun nonton pilem dina iPad anjeun, gratis, sareng aplikasi pangsaéna pikeun ngalakukeun éta

Unduh wallpaper iPhone 6 anyar

Dinten ieu kami masihan anjeun wallpaper ios 8 sareng iPhone 6 anu saé pikeun anjeun unduh sareng terasrasakeun langsung ti dieu.

Kumaha cara ngarékam telepon FaceTime Audio

Naha anjeun kantos panasaran cara anu nyaman pikeun ngarékam podcast anjeun tanpa kaleungitan kualitas sora? Kami ngarékoméndasikeun aplikasi anu bakal ngajantenkeun tugas anjeun langkung gampil.

Curaçao, pusat data énggal Apple

Apple tiasa méréskeun pusat data anu kahijina di luar Amérika Serikat di Curaçao, nagara Karibia otonom anu aya hubunganana sareng Walanda