13-inci MacBook Pro Rétina

Naon Cydia?

Kalayan Jailbreak sareng Cydia anjeun bakal tiasa ngarobih iPhone, iPad atanapi iPod Touch ku pungsi sareng fitur anu anjeun pikahoyong

Resep IFTTT pangsaéna pikeun ios (I)

Ngahémat waktos pikeun diri anjeun sareng janten langkung produktif ku ngajadikeun otomatis tindakan anu anjeun lakukeun unggal dinten nganggo IFTTT pikeun iPhone sareng iPad

Ikon anu hadé kanggo OS X

Capé kana ikon anu sami dina OS X? Dinten ieu kami nunjukkeun bungkus ikon anu pangsaéna pikeun anjeun tiasa ngabéréskeun desain Mac anjeun

Tomorrowland sareng App resmi na pikeun ios

Tomorrowland, festival musik éléktronik anu paling dikenal di dunya, dimimitian dinten ayeuna sareng kami masihan anjeun ulasan ngeunaan App na supados anjeun henteu sono pisan.

Kasus IPhone 6 ayeuna sayogi

Upami anjeun salah sahiji anu bakal mésér iPhone 6 dina dinten anu munggaran, anjeun tiasa nyiapkeun diri ku kasus-kasus ieu anu parantos dijual

Warna tina iPhone 6

Ngaliwatan kabocoran komponén internal anu sanés kami parantos terang warna-warna pamungkas anu iPhone iPhone bakal sayogi. Kami bakal nunjukkeun anjeun.

10 sénsor ésénsial iWatch

Di handap ieu kami nawiskeun anjeun daptar 10 sénsor anu dianggap penting sareng éta tiasa kalebet iWatch dina Oktober.

Kumaha ngarobih layar janten iPhone 5

Naha layar anjeun parantos rusak atanapi naha anjeun lungsur iPhone anjeun teras rusak? Kami nunjukkeun anjeun step by step kumaha ngarobih layar iPhone 5 anjeun

Ieu bakal iPhone 6

Ngan 3 bulan saatos éta terang cahaya, sadaya rumor sareng bocor nunjuk kana arah anu sami: ieu iPhone 6 anu bakal urang tingali dina bulan Séptember

Kumaha ngalereskeun "Error 3194"

Upami anjeun ngagaduhan kasalahan 3194 nalika nyobian mulangkeun iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun, ieu aya sababaraha solusi

OS X Yosemite jero (II): Safari

Safari di OS X Yosemite parantos diperbaharui sareng dilebetkeun fungsi sareng fitur anyar anu saderhana, ngajantenkeun saderhana sareng langkung éfisién

Logitech Solar Keyboard

Kahontal Jailbreak dina ios 8

I0n1c, hacker anu dikenal, nyebarkeun dina Twitter buktos parantos ngahontal Jailbreak di ios 8 ngan ukur tilu dinten saatos presentasi na

10 Aplikasi iPhone Top

Kami nampilkeun pilihan tina sapuluh aplikasi anu pangsaéna anu teu kedah leungit dina iPhone anjeun

Kumaha ngareset iPhone

Dinten ieu kami ngajarkeun anjeun di Applelizados pikeun ngahancakeun atanapi mulangkeun iPhone dina ngan hiji léngkah sareng naon modélna

Kumaha carana ngarobah layar iPhone 4

Langkung ti hiji parantos muragkeun iPhone na sareng layar na tos rusak, dinten ayeuna urang nyandak tutorial tentang kumaha cara ngarobih layar iPhone 4 anjeun

Kumaha nonton iPad dina TV

Kumaha nonton iPad dina TV

Kami nunjukkeun anjeun kumaha nonton iPad dina TV anjeun ngalangkungan Apple TV sareng Airplay atanapi liwat sambungan kabel

Atur jasa lokasi di Safari

Kami nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngatur jasa lokasi di Safari pikeun ngareset, nolak atanapi ngawenangkeun halaman wéb anu tangtu pikeun ngatur lokasi anjeun.

Kumaha terang iPhone imei

Dina tutorial dinten ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha cara pikeun terang imei iPhone, naha urang ngagaduhanana atanapi henteu

Kamungkinan harga iPhone 6

Kami nganalisis naon kamungkinan harga iPhone 6 dumasarkeun kana naon anu parantos dilakukeun Apple sareng generasi sateuacanna tina iPhone

Top 10 Aplikasi iPad

Top 10 Aplikasi iPad

10 aplikasi pangsaéna pikeun iPad anu sayogi di App Store sareng éta henteu kedah leungit di iPad anjeun upami anjeun hoyong nguntungkeun.

IPhone 5 Fitur

Fitur utama iPhone 5, anu pangpayunna nganggo layar lébar 16: 9, 4 "sareng konektor Kilat. Ukuran idéalna.

Kumaha carana ngarobah ID Apple

Tutorial anu ngajelaskeun kumaha ngarobih ID Apple anjeun sareng kaamanan total sareng dina sababaraha léngkah anu saderhana pisan

Apple nyaéta kultus

Pikiran pikeun ngabandingkeun sareng kultus anu diwangun ku sadaya peminat Apple sareng iDevices na.

Naon minat Apple dina Beats?

Apple negosiasi akuisisi Beats pikeun 3.200 milyar dolar, tapi naon anu dipikahoyong ku Cupertino ku pameseran anu anéh ieu?

iCloud ayeuna sayogi kanggo pilem

Apple parantos ngalebetkeun pidéo anu dibeli dina layanan iCloud ku kituna ayeuna urang bakal tiasa ngaunduh pilem-pilem urang sacara berulang-ulang

Pariksa RAM Mac anjeun di luar OS X

Kami nunjukkeun anjeun kumaha nguji RAM tina Mac anjeun pikeun mariksa yén éta hasil leres sareng ngaluarkeun kamungkinan gagal acak tanpa ngamuat sistem operasi.

Otomatisasi kantor dina iPad

Kalayan datangna Office for iPad App Store, antrian aplikasi otomatis kantor di ios réngsé. ieu kasimpulan ringkes.

IPhone 6 skéma bocor

Disaring diagram iPhone 6 anu nunjukkeun ayana dua modél dibédakeun ku ukuran layarna

Saha anu nyarios 8GB cekap?

Apple parantos ngalahirkeun kapasitas 5GB iPhone 8C anyar, urang nganalisis upami aranjeunna cekap atanapi upami sabalikna éta ragrag pondok.