Curang dina App Store

Curang dina App Store

Sababaraha pangembang selingkuh nganggo trik kanggo ngajual sareng henteu ngajantenkeun persaingan ngajantenkeun, meunteun ulasan aplikasi sakumaha valid.

Dua taun nyanghareupan

Apel: dua taun nyanghareupan

Tinjauan kagiatan Apple di 2013 sareng naon anu ngantosan kami ti Apple di 2014 perkawis iPhone, iPad, iPod, Mac, iWatch, jst.

Ringkesan Minggu Kaulinan Madrid

Applelizados parantos ngiringan pameran kaulinan internasional, Games Week, kami parantos tiasa ningali beja pangénggalna anu ditepikeun ka para pamaén taun ayeuna

Laporan taunan Apple

Apple kamari nampilkeun laporan taunan na ka 2013 ka Komisi Kaamanan Nasional Amérika Serikat, nawiskeun ideu tina ...