Wallpaper ios 7 anyar

Saatos "seueur nyarioskeun" Apple Keynote dinten Salasa kamari, Apple ngaluarkeun versi Golden Master ios 7 kanggo pangembang, ...

Parobihan anu bakal datang pikeun kapamimpinan Apple.

Ayeuna parantos langkung ti sataun nyarioskeun parobihan anu tiasa kajantenan sareng anu dilaksanakeun di Apple; Aranjeunna kaget kami ku opat inci, mini iPad kalayan sahenteuna garis desain anu keuna, ogé ios 7 anu pisan diperbarui sareng kamungkinan iPhone Rendah. Dinten ayeuna, dua dinten saatos Keynote tanpa aya kejutan parantos diperhatoskeun naon anu urang pikasediheun, anu Cupertino ngarobih jalan perusahaan.

Salam ka Snapheal PRO

Kami nampilkeun ulasan munggaran pikeun aplikasi Snapheal PRO kahareup anu bakal dijual Séptémber payun pikeun OSX

Strategi insentif anyar Apple

Sababaraha dinten ka pengker kuring ngagedékeun "Apple sareng Windows semesta" peryogi pelembutan harga dina produk ...

Bewara sésana dina OS X Mavericks

OS X Mavericks ayeuna ngahijikeun bewara anu ngageterkeun anjeun nalika kibor anjeun atanapi alat anu cocog anu sanés kakurangan kakuatan batre.

Bagikeun HDD pikeun cadangan jauh

Seueur anjeun parantos ngawartosan kuring yén anjeun resep tutorial Mini Time Machine anu urang lakukeun sateuacanna. Jadi Anjeun ...

Jaga printer anjeun dina Mac nganggo CUPS

Kami nunjukkeun anjeun kumaha aktipkeun Interface Pencetakan Umum Unix dina Mac (CUPS) sahingga anjeun tiasa ngatur printer anjeun ku naon waé anu anjeun pikahoyong.