Avast! béta ayeuna sayogi pikeun Mac OS X

Henteu nalika kuring nganggo Windows naha kuring nganggo antivirus - perlindungan anu pangsaéna pikeun aranjeunna nyaéta ati-ati bahkan henteu dina sababaraha taun ieu sareng Mac ...

16 Produk Apple Fiksi

Ti jaman ka jaman désainer ngantepkeun imajinasi aranjeunna liar sareng nyimpang tina padamelan biasa pikeun nyiptakeun ...

Lem Data, Kampak Mac

Baheula, program Hacha ngagabung sareng ngabagi file janten populér pisan di Windows, sareng aya ogé MacHacha ...

Dimana Cydia pikeun Mac?

Abdi henteu tiasa hirup tanpa Cydia dina iPhone, janten nalika Saurik ngumumkeun Cydia pikeun Mac jelas kabagjaan éta ...

Apdét apdét iWeb

Kuring nyangka yén Apple parantos leres-leres ninggalkeun iWeb kumisan saatos henteu ngalebetkeun anu énggal dina iLife 11, ...

Naha jailbreak Apple TV2?

Naha anjeun panasaran naha jailbreak Apple TV2 anjeun? Naon sih jailbreak pikeun alat ieu? Ngagaduhan…

Apdét apdét iDVD

Éta mangrupikeun salah sahiji anu hilap pisan ku Apple, tapi éta parantos ngalaman sababaraha pembaruan anu narik pisan pikeun anu ...

iBooks pikeun Mac, kedah

Kami ngagaduhan App Store di iDevices sareng ogé di Mac OS X, janten ningali kumaha méakkeunana ...

Kumaha cara mersihkeun kontékstual menu «Buka ku» Mac anjeun tina duplikat

Upami anjeun pangguna anu saé sareng anjeun ngubaran Mac sacara saé sanajan upami anjeun ningali menu kontékstual "Buka kalayan", anjeun bakal perhatoskeun yén éta tiasa rada pabalatak sareng éntri duplikat. … Kanggo méréskeunana anjeun ngan ukur kedah muka terminal sareng lebetkeun salah sahiji kode ieu, gumantung kana versi MAC OS X anu anjeun anggo: Mac OS X versi 10.5 sareng langkung luhur: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework / Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain user Versions sateuacan Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support / lsregister \ - maéhan -r -domain lokal -domain sistem -domain pangguna Sumber: Lifehacker.com

Pitunjuk TV Internét, Tinjauan

Naon anu urang ngobrolkeun nalika ngarujuk kana "tipi internét"? Nya, polos sareng saderhana, kana tipi anu disebarkeun ku ...

Sababaraha perusahaan nyiptakeun, sareng perusahaan sanés nyonto éta ... Tinjauan

Ngan 15 tina 50 firma téknologi luhur di dunya anu ningkatkeun panilitian sareng pamekaran (R&D) taun kamari, kalebet Microsoft, Samsung, Google sareng Apple. … "Sakali anjeun ngalangkungan tingkat pengeluaran, teu aya buktina yén langkung seueur sumber daya R&D bakal ngahontal hasil anu langkung saé," jelas Barry Jaruzelski, ahli inovasi di Booz & Company.

Versi anyar VLC Media Player 1.1.5

VLC Media Player 1.1.5 mangrupikeun vérsi énggal ayeuna anu sayogi pikeun diunduh pamuter pidéo populér anu dikembangkeun ku VideoLAN….

Kumaha cara ngadamel nada dering anjeun nyalira pikeun FaceTime Beta pikeun Mac, Review

Saperti sadaya pangguna versi béta pikeun Mac of FaceTime, anjeun panginten aya perhatosan yén nada deringna goréng pisan sareng éta ogé kadéngéna lemah pisan. ... Sakali aya kami klik «impor Setélan», kami bakal nembongkeun menu «Impor nganggo» teras pilih «AIFF Encoder», anu mangrupikeun format audio anu dianggo FaceTime dina Rington na.

10 taun Mac OS X Pitunjuk

Éta lahir salaku halaman wéb anu luar biasa ku nyayogikeun trik harian ka komunitas maquera sareng ayeuna urang tiasa nyarios ...

Pupus EyeTV lengkep

Salah sahiji kalemahan ageung anu dipiboga ku EyeTV nyaéta salian ti éta program nempatkeun seueur pembantun sareng daimon kana sistem ...

Mic Mod EFX ku Antares

Antares parantos ngumumkeun sékrési Mic Mod EFX, versi anyarna tina plugin modél mikropon. Nawiskeun langkung ...

Lotus Symphony 3.0 pikeun Mac OS X GRATIS, Tinjauan

Salaku tambahan, ayeuna dimungkinkeun pikeun ngaropea sababaraha aspék bilah menu, spreadsheet tiasa ngadamel grafik 3D, fungsi catetan parantos ditambihan anu sababaraha pangguna tiasa kolaborasi dina nyiptakeun dokumén sareng ayeuna dimungkinkeun pikeun ngalebetkeun file multimédia sapertos sakumaha pidéo sareng audio.

… Fitur Lotus Symphony 3.0: - Pangrojong pikeun skrip VBA. - ODF 1.2 dukungan standar. - Pangrojong pikeun Office 2007 OLE. - Bar sisi anyar. - Kamampuh ngarobih eusi sareng desain tulbar. - Kamampuhan pikeun nyieun kartu bisnis sareng labél anyar. - Kamungkinan ngalebetkeun video OLE sareng file audio. - Pangrojong pikeun dokumén master. - Pangrojong téks sacara langsung. - Enkripsi file anu diaktipkeun sareng panangtayungan sandi tina file Microsoft Word sareng Excel. - Pangrojong pikeun "Open in new window", pangguna tiasa nganggo Command + ~ dina Mac OS. - Klip énggal tina galeri seni.

Segmentus, screensaver kualitas

Upami anjeun henteu mareuman layar nalika anjeun ngantunkeun komputer, éta bakal narik pisan upami anjeun ngémutan nganggo ...

Unduh buku tina Buku Google

Aya anu nyarios - paraphrasing Clarkson, aya anu nyarios ... - yén Google ngagaduhan jasa pikeun sagala hal, sareng anu janten kasus aranjeunna henteu tiasa ...

Sapuluh Téma pikeun Keynote

Upami anjeun biasana damel sareng Keynote pikeun presentasi, anjeun panginten parantos bosen kana topik anu dibangkitkeun ...

MacBook Pro sareng port USB na

Kuring henteu terang naha anjeun terang naon anu kuring badé ngawartosan anjeun, tapi pastina aya anu parantos merhatoskeun: Apple ...

Aya anti malware dina Mac OS X 10.6.4

Nalika Apple ngaluarkeun pembaruan ageung aranjeunna nyarios sapuluh atanapi sabelas perbaikan penting anu aranjeunna ngenalkeun tapi nyatana aranjeunna henteu ...

Rébuan ikon pikeun Mac anjeun

Personalisasi Mac sareng ikon anu dipersonalisasi mangrupikeun hal anu jantenna beuki populér kusabab betah anu disayogikeun ...

MacKeeper, sadayana dina hiji rohangan

Aya seueur sareng program anu rupa-rupa anu ngamungkinkeun urang ngaleungitkeun rohangan anu teu kapake ku Mac ku ngaleungitkeun basa anu béda (Monolingual), mupus ...

Iklan Smutefy bisu Spotify

Kuring parantos lami ngalih kana jasa sanés kusabab pariwara Spotify ngajantenkeun kuring gélo sareng aranjeunna ...

Tube: DTT dina Mac anjeun

Salah sahiji masalah ageung sareng DTT USB sticks sareng Macs nyaéta henteuna driver sareng program ...

Pasang Silverlight dina Mac anjeun

Di dieu anjeun gaduh perkenalan gancang kana Silverlight, pikeun anu henteu terang: Microsoft Silverlight mangrupikeun pelengkap kanggo ...

Panutup Retro pikeun MacBook

Sakumaha anjeun terang, pikeun Mac aya seueur asesoris sareng sampul henteu terkecuali. Tangtosna, urang biasana ningali ...

Magic Mouse, kesan munggaran

Hujan parantos turun hujan saprak Mouse Magic parantos kaluar, tapi kuring henteu tiasa leres-leres nyandak pikiran ...

Masalah layar IMac 27 ″

http://www.youtube.com/watch?v=SjOxlxVz5Os&feature=player_embedded El iMac de 27 pulgadas es la nueva sensación de Apple en el terreno de los ordenadores, pero no…

Coba Chrome OS dina Mac anjeun

Abdi tiasa nyatakeun yén kuring parantos salah sahiji anu parantos nyobian Google Chrome OS, sareng kesan kuring ayeuna ...

Boot Camp nampi pembaruan

Boot Camp parantos nampi pembaruan saatos sababaraha waktos tapi aranjeunna henteu acan ngalaksanakeun naon anu seueur ...

Supir Printer Apple Anyar

Pembaruan supir pikeun sababaraha mérek printer anu paling penting nembé kaluar tina Cupertino, janten ...

Anggo DNIe dina Mac OS X

Dinten anu sanés kuring kedah ngalaksanakeun administrasi sareng Keuangan sareng kuring teu males virtualisasi Windows pikeun éta, janten kuring ...

Panasaran dina Apple Remote anyar

Sacara pribadi kuring ngira yén Apple Remote anu anyar langkung goréng tibatan anu sateuacanna, atanapi sahenteuna éta mangrupikeun kesan ...

Masalah sareng iMac 27 inci anyar

http://www.youtube.com/watch?v=FJ5moc0RwkU&feature=player_embedded Las cosas en el nuevo-y-gigantesco todo en uno de Apple no están yendo bien del todo, si bien el…

Nyali tina iMac 27 inci anyar

Jalma-jalma iFixit ayeuna parantos mutuskeun pikeun nganggo naon anu kamungkinan salah sahiji peluncuran anu paling saé di Apple ...

Nyali tina Magic Mouse

Kuring parantos nyebatkeun sateuacan kamari yén pikeun kuring éta peluncuran pangpentingna Apple, sanaos hébat ...

Pembaruan Kinerja 1.0

Hujan parantos hujan tina sadaya masalah anu dialaman ku sababaraha pangguna sareng hard drive na, sajaba ti paripolah anu sanés ...

Capé bérés herang?

Bérésna layar herang ngagaduhan ciri anu jelas pisan: naha éta resep pisan atanapi éta dipikahoyong. Sareng diantara ...

IPod klasik diénggalan

Teu umum pikeun Apple ngalakukeun pembaruan parangkat lunak dina iPod anu saderhana na, tapi waktos ayeuna parantos…