Siri, nganggo dina basa Spanyol

Fitur bintang tina iPhone 4S ngareuwaskeun urang sadayana, hanjakalna Spanyol sanés mangrupikeun salah sahiji bahasa anu didukung ....

Gunung Singa, jero-jerona

Ayeuna urang gaduh Singa Gunung di App Store, sistem operasi anyar Apple pikeun iMac, Macbook nyaéta ...

wifi2me: aksés jaringan wifi

Halo babaturan applelizados, lami pisan urang nyarioskeun tentang program iwep pro pikeun ngablokir jaringan wifi anu kami unduh ...

Kéngingkeun aplikasi !! Gratis!

Saur rerencangan Applelizados di dieu kuring masihan anjeun tautan kana halaman dimana anjeun bakal mendakan SEMUA aplikasi GRATIS ya enya ...

IOS 6 Ringkesan Fitur Anyar

Kusabab intina Senén kamari, seueur anu parantos ditulis ngeunaan ios 6 sareng fitur-fitur anyar na, saéngga ...

Top 10 aplikasi iPad

Teras we nampilkeun itungan aplikasi iPad anu pangsaéna, émut yén éta mangrupikeun sapuluh top dumasar kana ...

Avast! béta ayeuna sayogi pikeun Mac OS X

Henteu nalika kuring nganggo Windows naha kuring nganggo antivirus - perlindungan anu pangsaéna pikeun aranjeunna nyaéta ati-ati bahkan henteu dina sababaraha taun ieu sareng Mac ...

Lem Data, Kampak Mac

Baheula, program Hacha ngagabung sareng ngabagi file janten populér pisan di Windows, sareng aya ogé MacHacha ...

Dimana Cydia pikeun Mac?

Abdi henteu tiasa hirup tanpa Cydia dina iPhone, janten nalika Saurik ngumumkeun Cydia pikeun Mac jelas kabagjaan éta ...

Apdét apdét iWeb

Kuring nyangka yén Apple parantos leres-leres ninggalkeun iWeb kumisan saatos henteu ngalebetkeun anu énggal dina iLife 11, ...

Apdét apdét iDVD

Éta mangrupikeun salah sahiji anu hilap pisan ku Apple, tapi éta parantos ngalaman sababaraha pembaruan anu narik pisan pikeun anu ...

iBooks pikeun Mac, kedah

Kami ngagaduhan App Store di iDevices sareng ogé di Mac OS X, janten ningali kumaha méakkeunana ...

Versi anyar VLC Media Player 1.1.5

VLC Media Player 1.1.5 mangrupikeun vérsi énggal ayeuna anu sayogi pikeun diunduh pamuter pidéo populér anu dikembangkeun ku VideoLAN….

Kumaha cara ngadamel nada dering anjeun nyalira pikeun FaceTime Beta pikeun Mac, Review

Saperti sadaya pangguna versi béta pikeun Mac of FaceTime, anjeun panginten aya perhatosan yén nada deringna goréng pisan sareng éta ogé kadéngéna lemah pisan. ... Sakali aya kami klik «impor Setélan», kami bakal nembongkeun menu «Impor nganggo» teras pilih «AIFF Encoder», anu mangrupikeun format audio anu dianggo FaceTime dina Rington na.

Pupus EyeTV lengkep

Salah sahiji kalemahan ageung anu dipiboga ku EyeTV nyaéta salian ti éta program nempatkeun seueur pembantun sareng daimon kana sistem ...

Mic Mod EFX ku Antares

Antares parantos ngumumkeun sékrési Mic Mod EFX, versi anyarna tina plugin modél mikropon. Nawiskeun langkung ...

Lotus Symphony 3.0 pikeun Mac OS X GRATIS, Tinjauan

Salaku tambahan, ayeuna dimungkinkeun pikeun ngaropea sababaraha aspék bilah menu, spreadsheet tiasa ngadamel grafik 3D, fungsi catetan parantos ditambihan anu sababaraha pangguna tiasa kolaborasi dina nyiptakeun dokumén sareng ayeuna dimungkinkeun pikeun ngalebetkeun file multimédia sapertos sakumaha pidéo sareng audio.

… Fitur Lotus Symphony 3.0: - Pangrojong pikeun skrip VBA. - ODF 1.2 dukungan standar. - Pangrojong pikeun Office 2007 OLE. - Bar sisi anyar. - Kamampuh ngarobih eusi sareng desain tulbar. - Kamampuhan pikeun nyieun kartu bisnis sareng labél anyar. - Kamungkinan ngalebetkeun video OLE sareng file audio. - Pangrojong pikeun dokumén master. - Pangrojong téks sacara langsung. - Enkripsi file anu diaktipkeun sareng panangtayungan sandi tina file Microsoft Word sareng Excel. - Pangrojong pikeun "Open in new window", pangguna tiasa nganggo Command + ~ dina Mac OS. - Klip énggal tina galeri seni.

Screenshot Plus, widget anu pikaresepeun pikeun nyandak Potret layar

Screenshot Plus mangrupikeun widget anu pikaresepeun pikeun anjeun tiasa nyandak screenshot pikeun layar pinuh (nganggo sareng tanpa waktos), pilihan layar anu kami nunjukkeun, ogé jandela desktop anu dipilih komo widget anu sanésna. Candak tiasa disimpen kana clipboard atanapi hard drive, atanapi éta tiasa diékspor ka aplikasi mana waé langsung tina widget.

Unduh buku tina Buku Google

Aya anu nyarios - paraphrasing Clarkson, aya anu nyarios ... - yén Google ngagaduhan jasa pikeun sagala hal, sareng anu janten kasus aranjeunna henteu tiasa ...

Sapuluh Téma pikeun Keynote

Upami anjeun biasana damel sareng Keynote pikeun presentasi, anjeun panginten parantos bosen kana topik anu dibangkitkeun ...

MacKeeper, sadayana dina hiji rohangan

Aya seueur sareng program anu rupa-rupa anu ngamungkinkeun urang ngaleungitkeun rohangan anu teu kapake ku Mac ku ngaleungitkeun basa anu béda (Monolingual), mupus ...

Iklan Smutefy bisu Spotify

Kuring parantos lami ngalih kana jasa sanés kusabab pariwara Spotify ngajantenkeun kuring gélo sareng aranjeunna ...

Tube: DTT dina Mac anjeun

Salah sahiji masalah ageung sareng DTT USB sticks sareng Macs nyaéta henteuna driver sareng program ...

Pasang Silverlight dina Mac anjeun

Di dieu anjeun gaduh perkenalan gancang kana Silverlight, pikeun anu henteu terang: Microsoft Silverlight mangrupikeun pelengkap kanggo ...

Boot Camp nampi pembaruan

Boot Camp parantos nampi pembaruan saatos sababaraha waktos tapi aranjeunna henteu acan ngalaksanakeun naon anu seueur ...

Pikeun ngaoptimalkeun AppleTV anjeun: NitoTV

AppleTV aya kalana peryogi dorongan kana sababaraha pilihan sareng fitur; janten tanpa mikirkeun teuing waktos ayeuna urang bakal ngobrol ngeunaan NitoTV, plugin anu janji bakal ngajantenkeun AppleTV anjeun janten Pusat Media anu teu kedah sirik ka saha waé ... sareng tong nyarios deui yén éta leungit nanaon! ;)

Clean My Mac, aplikasi pikeun ngahémat rohangan dina komputer Apple II anjeun

Dina postingan terakhir "Clean My Mac, aplikasi pikeun ngahémat rohangan dina komputer Apple anjeun", bagian anu mimiti tina ieu, urang mimitian ku nyaritakeun sababaraha pilihan anu bakal anjeun anggo nalika nganggo aplikasi Clean My Mac, anu janji janten anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahémat rohangan dina mémori anjeun, supados anjeun nganggo anu anjeun peryogikeun pisan. Diajar langkung seueur ngeunaan parangkat lunak anu pikaresepeun ieu.

Clean My Mac, aplikasi pikeun ngahémat rohangan dina komputer Apple anjeun

Tina panangan kolega MacLatino, dinten ayeuna urang masihan anjeun sababaraha inpormasi ngeunaan aplikasi anu pikaresepeun sareng mangpaat pisan anu bakal ngabantosan kami, sakumaha namina nunjukkeun, pikeun ngajaga komputer Mac urang tetep bersih, anu bakal ditarjamahkeun kana seueur rohangan anu disimpen. engké anjeun bakal aya bewara yén anjeun parantos kéngingkeun.

VirtualBox 3, ayeuna sayogi

Anjeun terang kuring sok nyobian nyandak program Mac anu pangsaéna di ditu, sareng biasana fokus kana perangkat lunak gratis ...

jDownloader aptly diperbarui

Upami aya program anu benci kana hard drive Mac kuring, éta jDownloader, sabab nalika kuring masangkeunana sareng éta dimimitian ...

iCal: Langganan Kalénder

Pikeun anjeun anu henteu ngaidentipikasi iCal ogé, kuring ngingetan: iCal nyaéta aplikasi kalénder pribadi anu didamel ku ...

IWork Ngaleupaskeun Fitur '09

iWork, sakumaha seueur anu kedah terang, nyaéta departemen IT Apple pikeun aplikasi, didamel khusus pikeun sistem operasi ...

Versi anyar Mac OS X: Snow Leopard

Sistem operasi pangageungna di dunya, Mac OS X ngempelkeun hiji deui vérsi pikeun sajumlah ageung fitur anu parantos akumulasi ti saprak 2001. Pikeun anu henteu terang, Mac O-Ese Ten diucapkeun mangrupikeun garis komputer sistem operasi anu dikaluarkeun ku Apple salaku pamekar, pamasar sareng ngajual.

FileSync, pikeun nyingkronkeun file

Kami parantos sering nyarioskeun sababaraha dinten ieu ngeunaan MobileMe, anu fungsina utami nyaéta sinkronisasi tina kahirupan digital urang sadayana. Nanging,…

Masalah dina SuperDuper

Sababaraha dinten ka pengker kuring mairan didieu yén SuperDuper mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ningkatkeun cadangan ...

Kontrol Mac tina iPhone

Kamampuh ngadalikeun Mac tina iPhone atanapi iPod Touch mangrupikeun pilihan anu bakal muka pilihan anu luar biasa. A) Leres…

Linux kalayan panganteur OS X

gOS, mangrupikeun vérsi Linux anu dioptimalkeun pikeun wéb 2.0, kalayan integrasi langsung sareng jasa pangsaéna sapertos GMail, ...

Scrobbling pikeun Mac

Sareng naon sih ngeunaan scrobbling ieu? Scrobbling diwangun ku éta, nalika anjeun ngupingkeun musik, éta bakal dikirim ka ...

Xpad, notepad praktis

Sok sareng barang-barang anu disimpen kanggo dianggo deui dina dokumén sanés? Xpad tiasa mangpaat pisan pikeun kasus sapertos kitu, ...