AirPods 3

AirPods 3 nampi pembaruan énggal

Apple nembé ngarilis versi anyar tina firmware AirPods 3. Éta ngawangun 4C170. Pariksa versi AirPods anjeun, sareng upami éta versi anu langkung handap, tinggalkeun aranjeunna nyambung ka iPhone pikeun ngapdet.

Renderkeun AirPods 3

Produksi masal AirPods 3 dimimitian

Dinten-dinten ka pengker Kuo mastikeun yén dina "California Streaming" kami bakal ningali AirPods anyar 3. Ieu sanés masalahna, tapi kami terang yén aranjeunna parantos dihasilkeun sacara masal.

Kulit Load Nomad

Nomad Kulit Loop pikeun AirTags

Kancing konci Nomad Kulit Loop nawiskeun kami cara anu béda pikeun nyandak AirTag kami dina konci atanapi ngagantung dina ransel