Apple HomePod

Pembaruan HomePod ayeuna sayogi

Sababaraha jam ka pengker, perusahaan Cupertino nempatkeun versi anyar parangkat lunak HomePod dina panangan pangguna pikeun méréskeun masalah

Carjer Choetech

Choetech 55W 6-Port USB Car Charger

Perusahaan Choetech ngagaduhan katalog produk anu lega sareng diantarana urang mendakan charger témbok USB 55W ieu kalayan 6 palabuhan, dua diantarana USB C

AirPods

Halaman wéb Apple di Spanyol fokus kana AirPods

Apple ngamangpaatkeun halaman wébna pikeun ngiklankeun produkna sareng aranjeunna teras nambihan hiji di latar payun supados pas aranjeunna lebet éta némbongan sareng waktos ieu nyaéta AirPods.

SSD portabel Samsung anyar sareng téknologi NVMe sareng gancang nepi ka 2.800Mb / s

Kaseueuran industri difokuskeun kana Macs kalayan portabilitas anu saé, tapi dina waktos anu sami yén aranjeunna tiasa tampil salaku Mac anu gaduh kakuatan sapertos SSD portabel énggal Samsung ku téknologi NVMe sareng kecepatan nepi ka 2.800Mb / s di baca sareng 2300Mb / s dina tulisan. SSD éksternal munggaran kalayan téknologi NVMe

WD Imah Awan Abdi, Analisis NAS Gratis-repot

WD My Cloud Home mangrupikeun NAS alit anu nawiskeun kami sadayana fungsi anu diperyogikeun ku seueur pangguna, dina harga anu sangat terjangkau sareng seueur pilihan panyimpenan.