Gerak isyarat dina Magic Trackpad

Gerak isyarat anu tiasa dilaksanakeun nalika ngoperasikeun Magic Trackpad dina OSX pikeun seueur tindakan anu henteu tiasa dilakukeun tanpa éta.

Kami diuji carjer batré Apple

Santa Claus parantos saé sareng ngupingkeun kahoyong kuring pikeun aki-aki anu tiasa diisi ulang kanggo keyboard kuring ...

Sistem sora nganggo iPod dock

Sistem sora portabel sareng iPod dock

Diantara seueur aksésoris anu tiasa urang ngagabungkeun gadget Apple urang, dinten ieu urang bakal nyarioskeun perkawis anu menarik sareng rada lengkep ...

Panutup Retro pikeun MacBook

Sakumaha anjeun terang, pikeun Mac aya seueur asesoris sareng sampul henteu terkecuali. Tangtosna, urang biasana ningali ...

Magic Mouse, kesan munggaran

Hujan parantos turun hujan saprak Mouse Magic parantos kaluar, tapi kuring henteu tiasa leres-leres nyandak pikiran ...

Marware Eco-Runner iPod Case

Éta parantos lami saprak urang nyarioskeun perkawis kasus iPod sareng kagunaanna pikeun atlit, tapi kuring henteu terang ...

Anggo DNIe dina Mac OS X

Dinten anu sanés kuring kedah ngalaksanakeun administrasi sareng Keuangan sareng kuring teu males virtualisasi Windows pikeun éta, janten kuring ...

Nyali tina Magic Mouse

Kuring parantos nyebatkeun sateuacan kamari yén pikeun kuring éta peluncuran pangpentingna Apple, sanaos hébat ...

Capé bérés herang?

Bérésna layar herang ngagaduhan ciri anu jelas pisan: naha éta resep pisan atanapi éta dipikahoyong. Sareng diantara ...

XStand, lectern pikeun Mac anjeun

Mobis Technologhy parantos ngagaduhan ideu anu saé nalika ngembangna jajaran seluler, waktos ieu urang bakal nyarioskeun salah sahiji ...

Kontrol Mac tina iPhone

Kamampuh ngadalikeun Mac tina iPhone atanapi iPod Touch mangrupikeun pilihan anu bakal muka pilihan anu luar biasa. A) Leres…