Mac Studio iFixit

Ieu di jero Mac Studio

Pedalaman Mac Studio parantos kakeunaan sareng kolega iFixit nunjukkeun ka kami dina pidéo

AirPods 3

AirPods 3 nampi pembaruan énggal

Apple nembé ngarilis versi anyar tina firmware AirPods 3. Éta ngawangun 4C170. Pariksa versi AirPods anjeun, sareng upami éta versi anu langkung handap, tinggalkeun aranjeunna nyambung ka iPhone pikeun ngapdet.

UNiDAYS Mac

Mangpaatkeun tawaran kuliah Apple

Kami nunjukkeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa ngamangpaatkeun tawaran mahasiswa langsung tina situs wéb Apple atanapi toko Apple fisik

Eunteung layar Mac

Kumaha eunteung layar Mac

Upami anjeun hoyong nyalin layar Mac dina alat atanapi monitor anu sanés, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang.

hideung-Jumaah-mac

Mac Jumaah Hideung

Upami anjeun ngantosan Hideung Jumaah pikeun nyegerkeun Mac lami anjeun, anjeun kedah pariksa tawaran ieu dina MacBook M1, iMac sareng Mac Mini.