Keyboard MacBook Air

MacBook Air énggal pikeun minggu payun?

Apple bakal ngaluncurkeun MacBook Air sareng keyboard gunting minggu ieu numutkeun rumor. Perusahaan bakal ngamutahirkeun wéb sapertos dina kasempetan anu sateuacanna

Keyboard mékanis pikeun iPad, iMac sareng iPhone kalayan bawaan Bluetooth

Kibor mékanis retro pikeun Mac

Kibor mékanis ieu nganggo Bluetooth anu aya bakal ngajantenkeun anjeun sapertos panulis propésional. Gagasan anu hadé pikeun naros ka Raja-raja

Mac Pro

Ieu nyegah Mac Pro ti overheating

Dua insinyur anu tanggung jawab nyiptakeun Mac Pro, parantos ngoméntaran kumaha aranjeunna nyiptakeunana supados Mac Pro henteu panas teuing.

Mac Pro tiasa diical dina 21 Désémber

Sigana urang parantos gaduh tanggal jual kanggo Mac Pro. Apple bakal tetep janji yén éta aya dina usum gugur. 21 Désémber, sigana bakal janten dinten anu dipilih.

Apple HomePod

Pembaruan HomePod ayeuna sayogi

Sababaraha jam ka pengker, perusahaan Cupertino nempatkeun versi anyar parangkat lunak HomePod dina panangan pangguna pikeun méréskeun masalah

Carjer Choetech

Choetech 55W 6-Port USB Car Charger

Perusahaan Choetech ngagaduhan katalog produk anu lega sareng diantarana urang mendakan charger témbok USB 55W ieu kalayan 6 palabuhan, dua diantarana USB C

AirPods

Halaman wéb Apple di Spanyol fokus kana AirPods

Apple ngamangpaatkeun halaman wébna pikeun ngiklankeun produkna sareng aranjeunna teras nambihan hiji di latar payun supados pas aranjeunna lebet éta némbongan sareng waktos ieu nyaéta AirPods.

Pangayaga layar MacBook Pro magnét-payun

FCC nandeskeun MacBook Pro énggal

FCC parantos ngesahkeun MacBook Pro énggal anu tiasa langsung dipasarkeun. Pikeun ieu anjeun henteu peryogi intina, kami parantos terang kumaha Apple nyéépkeun aranjeunna

Mac Pro 2019

Ieu mangrupikeun pidéo pidéo Mac Pro anyar

Apple ngenalkeun urang kana Mac Pro anyar taun ayeuna sareng éta leres-leres kuat pisan. Desain mangrupikeun hal anu sanés, éta sababna urang ngantepkeun pidéo ieu pikeun pendapat anjeun