Apple ngajelaskeun eusi pembaruan MacBook Pro 2018

Ngan minggu ayeuna ieu, Apple ngaluarkeun pembaruan tambahan anyar pikeun macOS High Sierra 10.13.6, tapi sacara éksklusif pikeun Apple MacBook Pro anyar ngajelaskeun eusi pembaruan MacBook Pro 2018, anu museur kana masalah crackling spiker

SSD portabel Samsung anyar sareng téknologi NVMe sareng gancang nepi ka 2.800Mb / s

Kaseueuran industri difokuskeun kana Macs kalayan portabilitas anu saé, tapi dina waktos anu sami yén aranjeunna tiasa tampil salaku Mac anu gaduh kakuatan sapertos SSD portabel énggal Samsung ku téknologi NVMe sareng kecepatan nepi ka 2.800Mb / s di baca sareng 2300Mb / s dina tulisan. SSD éksternal munggaran kalayan téknologi NVMe

Fortnite diuji dina 13-inci MacBook Pro sareng Blackmagic eGPU

Palaksanaan eGPU di macOS ngamungkinkeun pangguna anu meryogikeun seueur grafik pikeun damel sareng MacBook Pro tanpa aya masalah. Aranjeunna maénkeun Fortnite dina MacBook Pro 13 inci sareng Blackmagic eGPU salaku panambah grafis dina LG Ultrafine 5k sareng hasilna saé pisan.

Modél MacBook

MacBooks ti 2018 tiasa nampilkeun prosesor Amber Lake

Kalayan MacBook Pros 2018 anu anyar seger tina oven, dinten ayeuna urang terang detail prosésor Amber Lake anyar ti Intel, anu cocog pikeun MacBook 2018 tiasa ngagaduhan prosesor Amber Lake nganggo téknologi 14nm ++. Langkung kinerja kalayan kirang konsumsi.

Mikroskop MacBook

Kumaha carana mendakan nomer serial Mac

Nyaho nomer séri Mac urang tiasa ngamungkinkeun urang gancang terang henteu ngan ukur status garansi Mac kami, tapi ogé ngamungkinkeun Apple terang sadayana spésifikasi alat-alat kami.