ARM ngalih langkung caket kana Mac OS X

Prosesor ARM beuki caket kana Mac OS X

Apple tiasa putus sareng Intel sareng ngahijikeun prosésor ARM dina Macs. Naha éta nyandak kaputusan ieu sareng kumaha pangaruhna kana Macs sareng OS X?

Sanés ide anu saé mésér Mac ayeuna

Kami heran naha mangrupakeun ide anu saé mésér Mac ayeuna sareng éta saleresna mangrupakeun ide anu saé, tapi upami anjeun henteu buru-buru antosan sakedik

DoBox, beurit pikeun ios

Héi sadayana, dinten ieu kuring nyungkeun berita ngeunaan gadget anu paling henteu panasaran sareng anu tiasa disederhanakeun (atanapi henteu) ...

Naon ari i iMac?

Abdi anu kawéntar di payun produk perusahaan parantos lami-lami janten sinonim sareng Apple. Tapi…

Ékosistem Apple

Naha anjeun bakal resep gaduh Mac

Dupi anjeun badé mésér Mac? Entong sono alesan kunaon anjeun bakal resep gaduh komputer Apple pikeun mikaresep OS X sareng ékosistem na sareng ios

Indikator ngecas MacBook

Batré Mac sareng legenda kota na

Naha anjeun terang kumaha ngurus batré MacBook anjeun? Naha kuring kedah ngalibrasi batréna? Ngabéréskeun sadaya mamang anjeun ngeunaan batré laptop Apple di dieu.

Hackintos sareng OS X

Naha Hackintosh harga sami sareng Mac?

Naha anjeun badé masang OS X dina komputer sanés Apple sareng ngawangun Hackintosh? Kami ngawartosan anjeun upami éta pantes sareng masalah anu anjeun tiasa laksanakeun.

Tingkatkeun RAM ka Mac Mini

Pilarian terang upami anjeun tiasa ningkatkeun Mac Mini ku pamutahiran RAM anu bakal ngabantosan OS X langkung lancar.