apel-bayar

Apple Pay badé badarat di Swédia

Numutkeun kana halaman wéb Mac Pro, Swédia bakal janten nagara salajengna anu nawiskeun téknologi pembayaran tanpa kontak Apple anu disebat Apple Pay.

Apple podcast

Podcast 9 × 05: Ngungkulan

Tim Actualidad iPhone y Soy de Mac parantos pendak deui pikeun ngabahas beja panganyarna anu aya hubunganana sareng Apple sareng lingkunganana.

Apple podcast

Podcast 9 × 03: iOS 11 aya di dieu

Podcast pangénggalna ti tim Actualidad iPhone y Soy de Mac ayeuna sayogi, ngalangkungan YouTube atanapi iTunes sareng dimana urang nyarioskeun peluncuran ios 11