Cupertino

Apple nguji téknologi 5G

Numutkeun laporan anu dibocorkeun ku Business Insider, perusahaan anu berbasis di Cupertino ngajukeun aplikasi sareng Komisi Federal ...

Leuweung sustainable Apple mimiti lunas

Leuweung sustainable Apple mimiti lunas

Aliansi Apple sareng Dana Konservasi pikeun nyiptakeun leuweung lestari parantos ngahasilkeun hasil anu positip dina tingkat ékonomi, padamelan sareng lingkungan