Apple Pay nembé badarat di Rusia

Sababaraha dinten ka pengker kami ngumumkeun yén Taiwan bakal janten salah sahiji titik salajengna pikeun Apple Pay, cara anyar pikeun ...

iPhone 7 sareng Apple Watch

Nomer IPhone 7 (henteu resmi)

Tanpa terang nomer resmi, faktor anu béda ngabantosan urang pikeun ngagaduhan ideu. IPhone 7 bakal aya sekitar angka iPhone 6. Hadé tibatan anu diarepkeun.

Apple nolak minat mésér Tidal

Apple Music urang Jimmy Iovine nyarios dina wawancara sareng Buzzfeed yén Apple henteu resep mésér Tidal. Tidal gaduh karugian

Saham Apple Watch mimiti low

Saham Apple Watch di sababaraha nagara parantos mimiti lemah, boh dina baja sareng modél aluminium, anu bakal mastikeun kamungkinan presentasi generasi kadua.

Ieu tiasa janten kasus iPhone 7

Ieu tiasa janten kasus iPhone 7

Gambar anu bocor anyar ngungkabkeun 7 inci, 4,7GB iPhone 256 anu kalebet AirPods tapi sanés adaptor jack Kilat anu kawéntar.

Naha kabel iPhone sok rusak?

Éta parantos kajantenan ka urang sadayana, kabel kilat tina pangisi daya iPhone kami rusak. Naha aksésorisna dina tingkat iPhone? Naha aranjeunna bakal ngalereskeun kakacauan ieu?

Tim Cook Wawancara Top

Tim Cook 5 taun janten CEO

Tim Cook ngagungkeun 5 taun dina pimpinan perusahaan. Dina hiji wawancara anu dibéré, anjeunna nyandak saham kumaha Apple parantos mekar mangtaun-taun.

Naros MacBook Anyar ditingali

Pembaharuan MacBook Pro opat taun ka pengker. Alat-alat anyar nganggo panel fungsi Oled sareng tombol Touch ID pikeun muka konci sareng ngagaleuh

Instagram nguji fungsi "Simpen draf"

Jaringan sosial Instagram nuju ékspérimén sareng fungsi "Simpen draf" anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyimpen parobahan kana gambar pikeun nyebarkeunana engké

Apple Musik

Apple Music Sayogi di Israél

Debut Apple Music di Israél. Sigana nagara hareup anu bakal muncul bakal janten Koréa, upami nutup perjanjian perdagangan. Harga Apple Music

Dukungan Apple ayeuna ogé dina Twitter

Akses kana Dukungan Téknis Apple ngalangkungan Twitter dina akun @AppleSupport. Ngalangkungan Pesen Langsung urang tiasa konsultasi ka mamang atanapi kajadian urang.