Versi anyar iWork

Apple kaget ku pembaruan suite kantor iWork na pikeun ios sareng OS X.

Cina Censors iOS 9 News App

Cina, kumaha carana tiasa sanés, sakali deui nerapkeun sénsor kana sagala jinis jasa anu nawiskeun inpormasi ti luar negeri sapertos aplikasi News

Ieu Pensil Apple anu ngahianatan Jobs

Apple Pencil mangrupikeun stilus anu parantos rusak sareng salah sahiji hal penting tina filosofi Steve Jobs. Kami ngawartosan anjeun naha sareng ciri utamina