Tautan pikeun ngaunduh ios 9

Anjeun ayeuna tiasa ngaunduh betas anu sayogi pikeun iPhone sareng iPad ngalangkungan tautan torrent tina postingan ieu

Ngalayang iPhone 6 Plus

Tina halaman wéb rakuten kami nampi tawaran yén urang sadayana hoyong ningali dina sababaraha waktos, alat modél pang anyarna kalayan diskon 25%

Apple Watch, rentan ka maling

Beda sareng iPhone atanapi iPad, Apple Watch teu ngagaduhan konci aktivasina anu ngajantenkeun pikaresepeun pikeun maling.

Gosip ngeunaan kamungkinan iPad Pro naék deui

Ayeuna yén kaayaan sigana henteu saé pisan pikeun iPad, kalayan penjualan anu goréng, éta bakal janten waktos anu pangsaéna pikeun ngaluncurkeun iPad Pro, hayu urang tingali rumor panganyarna

Kumaha ngalereskeun kasalahan iTunes (-54)

Naha anjeun mendakan kasalahan (-54) nalika nyambungkeun iPhone atanapi iPad anjeun kana iTunes sareng henteu terang naon anu kedah dilakukeun? Di dieu anjeun gaduh solusi

Kahareup Kakaisaran Apple

Apple ngawangun deui pikahareupeun na pikeun nyingkahan pangalaman anu sami sareng Nokia: produk sareng jasa énggal pikeun ngalikeun panghasilan

Apple nyiptakeun deui MacBook

apel dinten ayeuna kaget kami ku macbook anyar anu nyandak fitur, bentuk sareng desain anyar anu bénten-bénten sareng anu parantos ditingali dugi ka ayeuna.