Kumaha ngareset iPhone

Dinten ieu kami ngajarkeun anjeun di Applelizados pikeun ngahancakeun atanapi mulangkeun iPhone dina ngan hiji léngkah sareng naon modélna

Kamungkinan harga iPhone 6

Kami nganalisis naon kamungkinan harga iPhone 6 dumasarkeun kana naon anu parantos dilakukeun Apple sareng generasi sateuacanna tina iPhone

Top 10 Aplikasi iPad

Top 10 Aplikasi iPad

10 aplikasi pangsaéna pikeun iPad anu sayogi di App Store sareng éta henteu kedah leungit di iPad anjeun upami anjeun hoyong nguntungkeun.

IPhone 5 Fitur

Fitur utama iPhone 5, anu pangpayunna nganggo layar lébar 16: 9, 4 "sareng konektor Kilat. Ukuran idéalna.

Apple nyaéta kultus

Pikiran pikeun ngabandingkeun sareng kultus anu diwangun ku sadaya peminat Apple sareng iDevices na.

Naon minat Apple dina Beats?

Apple negosiasi akuisisi Beats pikeun 3.200 milyar dolar, tapi naon anu dipikahoyong ku Cupertino ku pameseran anu anéh ieu?

iCloud ayeuna sayogi kanggo pilem

Apple parantos ngalebetkeun pidéo anu dibeli dina layanan iCloud ku kituna ayeuna urang bakal tiasa ngaunduh pilem-pilem urang sacara berulang-ulang

Otomatisasi kantor dina iPad

Kalayan datangna Office for iPad App Store, antrian aplikasi otomatis kantor di ios réngsé. ieu kasimpulan ringkes.

IPhone 6 skéma bocor

Disaring diagram iPhone 6 anu nunjukkeun ayana dua modél dibédakeun ku ukuran layarna

Saha anu nyarios 8GB cekap?

Apple parantos ngalahirkeun kapasitas 5GB iPhone 8C anyar, urang nganalisis upami aranjeunna cekap atanapi upami sabalikna éta ragrag pondok.

Curang dina App Store

Curang dina App Store

Sababaraha pangembang selingkuh nganggo trik kanggo ngajual sareng henteu ngajantenkeun persaingan ngajantenkeun, meunteun ulasan aplikasi sakumaha valid.

Dua taun nyanghareupan

Apel: dua taun nyanghareupan

Tinjauan kagiatan Apple di 2013 sareng naon anu ngantosan kami ti Apple di 2014 perkawis iPhone, iPad, iPod, Mac, iWatch, jst.

Ringkesan Minggu Kaulinan Madrid

Applelizados parantos ngiringan pameran kaulinan internasional, Games Week, kami parantos tiasa ningali beja pangénggalna anu ditepikeun ka para pamaén taun ayeuna

Laporan taunan Apple

Apple kamari nampilkeun laporan taunan na ka 2013 ka Komisi Kaamanan Nasional Amérika Serikat, nawiskeun ideu tina ...

Napas "Hawa" seger pikeun Apple

Sakumaha urang sadayana ngarepkeun Apple dinten ayeuna nampilkeun perangkat lunak anyar na pikeun Mac, sékrési Macbook Pro énggal sareng ...