Strategi insentif anyar Apple

Sababaraha dinten ka pengker kuring ngagedékeun "Apple sareng Windows semesta" peryogi pelembutan harga dina produk ...

Tutup keyboard Mac anjeun ku kai

Perusahaan asesoris Amérika pikeun iPhone sareng Macbook badé ngaleupaskeun iket pikeun anjeun pikeun nutupan konci Mac anjeun ku kai.

Batré anu langkung lami

Poé isuk kuring gugah sareng nalika kuring siap-siap nyambungkeun iPhone pikeun ngeusi batre hal éta kajadian anu kuring henteu disangka, ...

Naha AppleCare pantes mayar?

Kuring henteu hoyong ngahesekeun kahirupan anjeun, pikeun anjeun parantos tiasa konsultasi sareng halaman wéb Apple dimana sababaraha detil diklarifikasi komo ...

Sejarah Apple: Apple II

Di dieu kami hiji deui Minggu, marios sajarah perusahaan komputer panggedéna sareng panghadéna, dinten ayeuna urang badé nyarios ...

Carita Apple: Lisa Computer

Apple Lisa mangrupikeun komputer pribadi anu révolusionér anu dirancang di Apple Computer salami awal taun 1980an. Proyék Lisa dimimitian ...

IPhone 5 lawan 4S

Apple iPhone 5 anyar parantos aya dina milik kami. Kalayan layar anu langkung ageung, prosesor anu langkung kuat atanapi kaméra anu ningkat, éta…

Siri, nganggo dina basa Spanyol

Fitur bintang tina iPhone 4S ngareuwaskeun urang sadayana, hanjakalna Spanyol sanés mangrupikeun salah sahiji bahasa anu didukung ....

Gunung Singa, jero-jerona

Ayeuna urang gaduh Singa Gunung di App Store, sistem operasi anyar Apple pikeun iMac, Macbook nyaéta ...

wifi2me: aksés jaringan wifi

Halo babaturan applelizados, lami pisan urang nyarioskeun tentang program iwep pro pikeun ngablokir jaringan wifi anu kami unduh ...

Kéngingkeun aplikasi !! Gratis!

Saur rerencangan Applelizados di dieu kuring masihan anjeun tautan kana halaman dimana anjeun bakal mendakan SEMUA aplikasi GRATIS ya enya ...

[CURIOSITIES] Ngeunaan Steve Jobs

Dinten Minggu ieu, kuring ngantepkeun panasaran panasaran ieu ngeunaan Steve Jobs, sababaraha diantarana parantos dikenal, anu sanésna henteu seueur pisan. 1) Dijual ...

[KHUSUS] Surface Tablet

Sakumaha anjeun sadayana terang, sababaraha dinten ka pengker Microsoft nampilkeun tablet sorangan codenamed Surface, éta mangrupikeun upaya ku ...

IOS 6 Ringkesan Fitur Anyar

Kusabab intina Senén kamari, seueur anu parantos ditulis ngeunaan ios 6 sareng fitur-fitur anyar na, saéngga ...

ULANGAN: MacBook Air

Abdi parantos hoyong mésér Macbook Air 13 inci sakedap, éta sababna kuring mutuskeun ngalakukeunana ...

Bahaya pireu ti iPods

Musik dina volume tinggi pikeun waktos lami nyababkeun karusakan dédéngéan henteu tiasa dibalikkeun. Sedengkeun sababaraha nagara Éropa gaduh ...

Top 10 aplikasi iPad

Teras we nampilkeun itungan aplikasi iPad anu pangsaéna, émut yén éta mangrupikeun sapuluh top dumasar kana ...

Kumaha cara mersihkeun kontékstual menu «Buka ku» Mac anjeun tina duplikat

Upami anjeun pangguna anu saé sareng anjeun ngubaran Mac sacara saé sanajan upami anjeun ningali menu kontékstual "Buka kalayan", anjeun bakal perhatoskeun yén éta tiasa rada pabalatak sareng éntri duplikat. … Kanggo méréskeunana anjeun ngan ukur kedah muka terminal sareng lebetkeun salah sahiji kode ieu, gumantung kana versi MAC OS X anu anjeun anggo: Mac OS X versi 10.5 sareng langkung luhur: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework / Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain user Versions sateuacan Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support / lsregister \ - maéhan -r -domain lokal -domain sistem -domain pangguna Sumber: Lifehacker.com

Pitunjuk TV Internét, Tinjauan

Naon anu urang ngobrolkeun nalika ngarujuk kana "tipi internét"? Nya, polos sareng saderhana, kana tipi anu disebarkeun ku ...

Sababaraha perusahaan nyiptakeun, sareng perusahaan sanés nyonto éta ... Tinjauan

Ngan 15 tina 50 firma téknologi luhur di dunya anu ningkatkeun panilitian sareng pamekaran (R&D) taun kamari, kalebet Microsoft, Samsung, Google sareng Apple. … "Sakali anjeun ngalangkungan tingkat pengeluaran, teu aya buktina yén langkung seueur sumber daya R&D bakal ngahontal hasil anu langkung saé," jelas Barry Jaruzelski, ahli inovasi di Booz & Company.

Versi anyar VLC Media Player 1.1.5

VLC Media Player 1.1.5 mangrupikeun vérsi énggal ayeuna anu sayogi pikeun diunduh pamuter pidéo populér anu dikembangkeun ku VideoLAN….

Mic Mod EFX ku Antares

Antares parantos ngumumkeun sékrési Mic Mod EFX, versi anyarna tina plugin modél mikropon. Nawiskeun langkung ...

Lotus Symphony 3.0 pikeun Mac OS X GRATIS, Tinjauan

Salaku tambahan, ayeuna dimungkinkeun pikeun ngaropea sababaraha aspék bilah menu, spreadsheet tiasa ngadamel grafik 3D, fungsi catetan parantos ditambihan anu sababaraha pangguna tiasa kolaborasi dina nyiptakeun dokumén sareng ayeuna dimungkinkeun pikeun ngalebetkeun file multimédia sapertos sakumaha pidéo sareng audio.

… Fitur Lotus Symphony 3.0: - Pangrojong pikeun skrip VBA. - ODF 1.2 dukungan standar. - Pangrojong pikeun Office 2007 OLE. - Bar sisi anyar. - Kamampuh ngarobih eusi sareng desain tulbar. - Kamampuhan pikeun nyieun kartu bisnis sareng labél anyar. - Kamungkinan ngalebetkeun video OLE sareng file audio. - Pangrojong pikeun dokumén master. - Pangrojong téks sacara langsung. - Enkripsi file anu diaktipkeun sareng panangtayungan sandi tina file Microsoft Word sareng Excel. - Pangrojong pikeun "Open in new window", pangguna tiasa nganggo Command + ~ dina Mac OS. - Klip énggal tina galeri seni.

Masalah layar IMac 27 ″

http://www.youtube.com/watch?v=SjOxlxVz5Os&feature=player_embedded El iMac de 27 pulgadas es la nueva sensación de Apple en el terreno de los ordenadores, pero no…

Pembaruan Kinerja 1.0

Hujan parantos hujan tina sadaya masalah anu dialaman ku sababaraha pangguna sareng hard drive na, sajaba ti paripolah anu sanés ...

IPod klasik diénggalan

Teu umum pikeun Apple ngalakukeun pembaruan parangkat lunak dina iPod anu saderhana na, tapi waktos ayeuna parantos…

Ngalereskeun samentawis pikeun gangguan MacBook Pro 2009

Sababaraha dinten ka pengker aranjeunna nyarioskeun hal anu sami di kalangan Makers anu kéngingkeun MacBook Pro énggal, blog ngeunaan Apple sareng Mac beuki pinuh ku peminat perusahaan apel anu rada kabingung ku masalah minor, tapi teu tiasa dibantah bangor anu ngagaduhan nyababkeun MacBook generasi saterusna: mangrupikeun sora 'suara bip' anu muncul ujug-ujug dina komputer Mac kami.

Masalah sareng iPod Nano 1G

Pasti anjeun maca tulisan ieu sareng anjeun mikir yén panulis ngalakukeun kasalahan sareng maca sumber anu rada kuno sareng anu di ...

Standarisasi Apple sareng Charger: Berita, Patarosan, sareng Spekulasi

Seueur anu parantos nyarioskeun ngeunaan universalisasi carjer sahingga pilihan pikeun nganggo carjer anu sami pikeun sadaya alat anjeun henteu paduli perusahaan anu ngadamelna. Maka diarepkeun yén ku dinten 2010 telepon sélulér bakal nampi muatan anu diperyogikeun ngalangkungan mini-USB, sakumaha nyatakeun dina perjanjian anu ditandatanganan tanggal 29 Juni, ku perwakilan 10 perusahaan sélulér

Snow Leopard sareng fitur anyar na

Dinten ieu kami masihan anjeun warta anu saé anu bakal ngabantosan anjeun dina padamelan anjeun pikeun jalma-jalma anu nyiptakeun Screencasts salaku profési ...