AirPods

Apple gelut deui sareng ngagugat Koss

Saatos gugatan hukum anu dilakukeun ku perusahaan Koss ngalawan Apple kusabab ngalanggar patén, Apple parantos nyerang deui ku gugatan hukum anu sanés.

Greyhound

"Greyhound" ayeuna sayogi dina basa Spanyol

"Greyhound" ayeuna sayogi dina basa Spanyol. Tanggal 10 Juli, éta tayang perdana dina Apple TV + dina vérsi aslina, tapi urang parantos tiasa nikmati disebat kana basa Spanyol.