Budak lalaki beastie

Cuplikan kadua dokumenter Beastie Boys Story

Film dokumenter dumasar kana sajarah grup musik Beastie Boys, anu diarahkeun ku Spike Jonze, bakal dileupaskeun dina 2 April. Sedengkeun urang tiasa ngaraos trailer anu munggaran

Powerbeats4

Gambar Powerbeats4 Anyar Bocor

Média Jérman parantos nyebarkeun gambar anu mimiti sapertos kumaha Powerbeats4, kalayan desain anu mirip pisan sareng Powerbeats Pro. Éta bakal sayogi dina 3 warna.

Proyék Connected Home over IP bakal nganggo HomeKIt Apple diantarana waé

HomeKit bakal pas sareng router Eero

Router Eero bakal gancang janten HomeKit. Kalayan firmware anyarna aranjeunna parantos némbongan salaku alat pikeun ditambihan kana platform Apple

Logo Apple

A hacker nyoba meres Apple

Peretas ngora London parantos dihukum 300 jam padamelan henteu dibayar kusabab nyobaan meres Apple di 2017

RED

Logo toko Apple mimiti beureum

Apple parantos ngaluncurkeun kampanye RED pikeun masihan pisibilitas sareng dukungan pikeun merangan AIDS. Logo toko beureum