Perdana pilem Final Final Cut Pro X

Pilem munggaran ngeunaan Final Cut Pro X, éditor pidéo macOS, bakal dirilis dina 2 Oktober. Éta tiasa dipésér sareng diunduh tina iTunes.

Tim Cook - India

Peluncuran Apple Pay di India reureuh deui

Dina tulisan kuring saacanna, kuring parantos ngawartosan anjeun ngeunaan bank Amérika anyar anu ngiringan daptar entitas anu cocog sareng Apple Pay dina sakali deui, peluncuran Apple Pay di India, ditunda, sanaos waktos ayeuna éta Éta alatan peraturan anyar Bank Reserve nagara éta.

Apple Pay

Épansi Apple Pay dituluykeun di Amérika Serikat

Apple Pay parantos janten platform anu paling sering dianggo pikeun mayar sadidinten ku seueur jutaan pangguna, pangguna anu numutkeun perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos nambihan deui jumlah bank anu cocog sareng Apple Pay, sanaos dina kasempetan ieu ngan ukur di Amérika Serikat.

Shazam badarat dina Mac anjeun

Uni Éropa tungtungna nyatujuan mésér Shazam ku Apple

Mimiti taun ieu, dua bulan saatos mésér Shazam diumumkeun, Uni Éropa ngumumkeun yén éta nalungtik Saatos sababaraha bulan panilitian, Uni Éropa parantos masihan jalan payun yén Apple tungtungna tiasa nguasaan Shazam.

SSD portabel Samsung anyar sareng téknologi NVMe sareng gancang nepi ka 2.800Mb / s

Kaseueuran industri difokuskeun kana Macs kalayan portabilitas anu saé, tapi dina waktos anu sami yén aranjeunna tiasa tampil salaku Mac anu gaduh kakuatan sapertos SSD portabel énggal Samsung ku téknologi NVMe sareng kecepatan nepi ka 2.800Mb / s di baca sareng 2300Mb / s dina tulisan. SSD éksternal munggaran kalayan téknologi NVMe

macOS Mojave

Apple ngaleupaskeun macOS Mojave béta 9 pikeun pamekar

Sababaraha menit ka pengker Apple ngaleupaskeun béta 9 tina macOS Mojave pikeun pamekar. Leres sareng tradisi na nganteurkeun betas dina dinten Senén, minggu ieu Apple ngulang ngaleupaskeun béta 9 tina macOS Mojave pikeun pangembang, ngan saminggu saatos béta terakhir dirilis. Master Emas diarepkeun

Drone Vista Apple Park

Apple nyumbangkeun $ 1 juta pikeun ngabantuan banjir Kerala

Apple parantos ngempelkeun sumbangan anonim salami sababaraha dinten ngalangkungan iTunes pikeun ngabantosan korban banjir, anu sangsara Apple nyumbang 1 Juta dolar kanggo ngabantosan banjir Kerala, anu bakal dipasihkeun ka LSM lokal Mercy Corps pikeun paling malarat

Apple ngalaan toko Kyoto sateuacan Sabtu muka

Sababaraha jam ka pengker Apple ngumumkeun bubuka toko Kyoto, dijadwalkeun pikeun Sabtu payun. Ieu salian ti bukaan Apple di Jepang. Apple ngalaan toko Kyoto sateuacan dibuka dina dinten Sabtu. Bahan has ti Jepang parantos dianggo dina pangwangunan

Interior balanja - Apple Maps

Apple Maps nambihan cetak biru pikeun 18 mal balanja anyar di Kanada

Sakedik langkung sasasih ka pengker, jalma-jalma ti Cupertino nyatakeun yén aranjeunna damel di jurusan peta, sanés ngan ukur pikeun ningkatkeun inpormasi yén kami The Apple map service nembé nambihan peta interior 18 pusat perbelanjaan di Kanada, sahingga urang tiasa mendakan toko anu urang pilari gancang.

Pelindung layar MacBook Pro anu dipasang magnét

Perdebatan chip ARM dibuka deui dina Macs

Salila sababaraha taun aya perdebatan sengit ngeunaan kamungkinan ningali Macs nganggo chip ARM. Apple henteu kantos masihan koméntar perkawis éta, tapi ideu The debat ngeunaan genah chip ARM di Macs dibuka deui, nalika perusahaan nyatakeun yén aranjeunna tiasa aya dina jangkungna Intel dina pagelaran.

Toko Orlando Park sareng Irvine ngarobih lokasi dina tanggal 18 Agustus

Di tengah ngaropea Apple Store di sakumna dunya, ayeuna waktuna pikeun ngaganti toko Irvine di Los Angeles, ogé Taman Orlando, anu bakal ngalih toko The Orlando Park sareng Irvine, ngarobih lokasi dina tanggal 18 Agustus ku lokasi anu langkung ageung, diadaptasi pikeun syarat Apple anyar

Sababaraha model MacBook payu kaluar dina permukaan anu ageung

Dina sababaraha dinten terakhir, ideu pembaharuan dina kisaran kompak Mac janten kakuatan, nalika usum gugur salajengna. Kami nyarioskeun perkawis kamungkinan Sababaraha modél MacBook anu dijual di toko ageung. Henteu dipikaterang upami éta istirahat atanapi aranjeunna nuju siap-siap ngarobih modélna

MacBook Apple Pay

Apple Pay ngahontal 252 Juta pangguna sadunya

Pangmayaran mobile mangrupikeun waktos anu caket. Sareng kuring sanés nyarios kanggo seuseueurna pamiarsa blog tech, tapi pangguna umum. Apple Pay dipendakan di 252 Juta pangguna sadunya sareng ngan 15% pangguna anu aya di Amérika Serikat.

Toko Teater Apple Tower bakal janten pusat acara ogé toko

Perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos aya dina rundingan sareng Déwan Kota Los Angeles salami langkung ti dua taun pikeun kéngingkeun perjanjian Saatos perjanjian pikeun ngarobih Teater Menara anu lami janten Apple Store anyar parantos ditutup, Apple parantos ngungkabkeun sababaraha rencana na kalayan fasilitas énggal ieu.

MacBook_pro_2018

Penjualan Mac turun 13% kuartal kamari

Dina presentasi hasil kuartal 3 fiskal Apple ditepikeun sababaraha jam ka pengker, urang ningal pertumbuhan laporan pendapatan Mac murag turun ku 13% dina kuartal terakhir, dibandingkeun sareng periode anu sami taun kamari. Sanaos kitu, période na henteu homogen

4 juta pangguna mangrupikeun bagian tina program béta Apple

Salami sababaraha taun, Apple nyiptakeun program béta umum, program béta umum anu parantos kéngingkeun, sareng terus ngijinkeun Tim Cook, nyatakeun nalika konferensi hasil terakhir yén jumlah pangguna tina program béta umum nyaéta 4 juta.

MacOS Mojave béta 5 ngamungkinkeun per-aplikasi akselerasi eGPU

Beta 5 of macOS Mojave mawa sababaraha berita penting, upami anjeun salah sahiji anu hoyong memeres grafik Mac anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ngaktipkeun beta 5 tina macOS Mojave ngamungkinkeun anjeun nganggo akselerasi eGPU per aplikasi, milih fungsi ieu dina kéngingkeun inpormasi aplikasi

AirPods dina kotak ngecas na

Ngaropea setélan AirPods dina Mac

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu ngagaleuh AirPods dina sababaraha minggu saatos di pasar, anjeun panginten henteu ngamangpaatkeun sadaya kaunggulan Saluyukeun setelan AirPods dina Mac kalayan setélan khusus pikeun macOS sacara mandiri ti alat sanés

Pilem The Heroes of Time, tiasa janten séri dina televisi Apple

Saeutik demi saeutik urang nguningakeun kontén anu bakal direncanakeun ku tipi Apple pikeun bulan-bulan mimiti taun 2019. Salah sahiji eusi terakhir anu pilem The Heroes of Time, tiasa janten séri dina Apple TV. Éta nyaritakeun hiji budak lalaki umur 11 taun anu ngumbara ngalangkungan waktos.

Grovemade nyandak urang dasar pikeun Kibor Magic Kayu

Grovemade mangrupikeun mérek aksésori anu kawéntar, dimana mangrupikeun bagian penting tina produk na nyaéta keyboard stand. Apple Magic Keyboard nyaéta Grovemade nyandak urang dasar pikeun Keyboard Kayu Magic pikeun keyboard standar sareng keyboard numerik

Jonathan Ive, diajak nyarios dina peringatan 25 taun majalah Wired

Jonathan Ive mangrupikeun eksekutif Apple anu ikonik. Tiasa disebatkeun yén éta parantos ngaliwat ampir unggal jurusan perusahaan. Tapi dina naon deui Jonathan Ive, ngajak ngobrol dina peringatan 25 taun majalah Wired, anu bakal diayakeun tanggal 15 Oktober, babarengan sareng CEO-CEO séjén ti dunya téknologi

Kaamanan Mac

The macOS "Calisto" Trojan, dikembangkeun di 2018, kapendak dina 2016

Panaliti nembé mendakan Calisto Trojan, dipendakan dina Mac anu tangtu. Sadayana nunjukkeun yén éta anu miheulaan ti Proton Trojan. Aranjeunna mendakan di 2018 macOS "Calisto" Trojan, dikembangkeun taun 2016. Éta tiasa janten anu sateuacanna ka Proton yén mecenghul di 2017

Apple Pay

Apple Pay datang ka eBay dina usum gugur.

Kami nyebatkeun éta sababaraha minggu ka pengker, nalika Apple Pay dilebetkeun kana dua lembaga kauangan utama di nagara éta, sapertos Banco Sabadell sareng Bankia. Apple Pay datang ka eBay dina usum gugur, sanaos henteu sadaya pangguna bakal nampi pembaruan pembayaran dina waktos anu sami.

MacBook_pro_2018

Apple ngaréspon tetes kinerja poténsial MacBook Pro 2018 anyar

Saminggu kamari, Youtuber Dave Lee nyatakeun yén numutkeun tindakan anu munggaran sareng MacBook Pro 2018 sareng prosesor Intel i9 sareng genep inti, Apple parantos ngaréspon kamungkinan turunna kinerja 2018 MacBook Pro anyar, kalayan update tambahan tina macOS 10.13.6. XNUMX

Prosesor Intel

Intel Power Gadget, deui sayogi pikeun macOS

Unggal waktos aya beja ti Intel dina waktos-waktos ayeuna, éta bakal ngahasilkeun sababaraha harepan, sanaos dina hal ieu, éta ngan ukur janten sambungan samentawis dina Intel's Power Gadget, deui sayogi pikeun macOS saatos dinonaktipkeun dina halaman wéb na kanggo ditinjau saatos masalah sareng i9 dihasilkeun. MacBook Pro

Pitunjuk Pamaké HomePod

Apple nyiptakeun acara HomePod kalayan patarosan sareng jawaban

Aya kanyahoan di sakitar HomePod. Di momen éta mangrupikeun produk perusahaan anu henteu dijual di sadaya nagara. Janten produk Apple nyiptakeun acara HomePod kalayan patarosan sareng jawaban dina waktos kaping 25 Los Angeles dina forum komunitas HomePod

Melbourne Apple Store moal nampilkeun desain ngawangun Pagoda

Duduk sareng desain Melbourne Apple Store anu anyar parantos aya di tengah kontropérsi ti saprak proyek pangwangunan dimimitian. Apple The Melbourne Apple Store moal ngagaduhan desain bentuk Pagoda, pikeun ngagentos hateup pikeun anu sanés anu saluyu sareng lingkungan

Présér dokumenter Ed Sheeran dina Apple Music tanggal 28 Agustus

Dina dua taun ka pengker, urang parantos ningal kumaha penyanyi Ed Sheeran parantos janten salah sahiji wahyu dina dunya musik anu teu aya hubunganana Urang parantos gaduh tanggal pikeun perdana film dokumenter ngeunaan kahirupan Ed Sheeran, dokumenter anu urang nunjukkeun awal panyanyi dina musik dugi ka ayeuna

BlackMagic eGPU ogé siap pikeun monitor USB-C

Sababaraha jam ka pengker urang ngabahas pelepasan grafik éksternal munggaran anu cocog sareng Mac, anu dipasarkeun ku Apple dina halaman wéb na. Modél anu dipilih The BlackMagic eGPU ogé siap pikeun monitor USB-C. Urang tiasa nyambungkeun dua monitor kana format anu béda sacara langsung.

Béta umum katilu tvOS 12 ayeuna sayogi

Tingkat peluncuran betas anu béda anu dianggo ku Apple dinten ayeuna, sigana parantos kaleungitan tatanan sareng konsér anu sanésna Béta umum katilu tvOS 12 ayeuna sayogi pikeun pangguna anu badé masang sareng mariksa Naon énggal dina vérsi salajengna tvOS tiasa ngalaksanakeunana.

Betas siang: nontonOS 4 sareng tvOS 5 béta 12 dileupaskeun

Salami dinten ieu, Apple ngaleupaskeun betas tina sistem operasi na, sahingga aranjeunna sampurna digosok sareng pamekar gaduh Betas Afternoons: Béta 4 tina watchOS 5 sareng tvOS 12. Dikeluarkan saat ini tanpa aya berita anu penting, kecuali koréksi kasalahan.

Latar MacOS Mojave

Béta kaopat pikeun pamekar macOS Mojave, ayeuna sayogi

Sanaos kanyataanna seueur anjeun dina liburan, seueur insinyur Apple anu tinggaleun tanpa liburan di Juli unggal taun sareng The guys ti Cupertino parantos ngaluncurkeun béta kaopat pikeun pamekar macOS Mojave, nawiskeun kasaluyuan sareng MacBook Pro 2018

MacBook-Air-2018

Naha pantes mésér MacBook Air di 2018?

Naha pantes mésér MacBook Air di 2018? Langkung ti desain anu parantos dibuktikeun sareng manpaatna anu ditawarkeun, ngamungkinkeun anjeun janten di baris payun.