Konci atanapi pilihan "Alt" dina OS X

Kami mendakan naon tombol Alt atanapi Option dina Mac. Rahasia naon anu disumputkeun konci ieu? Entong sono sabab masihan anjeun aksés kana seueur fungsi.

Konpigurasikeun Pesen dina OS X

OS X masihan urang kasempetan pikeun nganggo Mac pikeun ngirim sareng nampi pesen nganggo sababaraha akun email sareng nomer telepon salaku idéntifikasi.

Unduh wallpaper Singa Gunung

Sakumaha tradisional sareng tiap Preview Pangembang anu dikaluarkeun ku Apple, wallpaper na ayeuna tiasa diala ku ...