Ngawaskeun prosés dina macOS

Monitor prosés Mac anjeun nganggo aplikasi ieu

Upami komputer urang parantos nunjukkeun performa anu goréng, ngagantung atanapi henteu némbalan, hal anu pangpayunna urang kedah lakukeun nyaéta ngaidentipikasi masalah sareng aplikasi pikeun ngawas komputer

VPN pikeun Mac

Kumaha ngagunakeun VPN dina Mac

Naha anjeun kedah nganggo VPN dina Mac? Pendakan cara anu paling gampang sareng gancang pikeun browsing aman sareng pribadi tina komputer Apple anjeun.

Panempo Buku Komik

Aplikasi pikeun muka file .CBR

Upami anjeun milari aplikasi pikeun mikaresep komik karesep anjeun dina Mac, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun naon anu 3 anu paling saé pikeun macOS.

1Blocker diénggalan janten cocog sareng macOS Catalina

1Blocker ngabagéakeun macOS Catalina

Salah sahiji pameungpeuk iklan pangsaéna dina Mac, 1Blocker, parantos diénggalan ka lingkungan macOS Catalina anu langkung énggal kalayan fitur-fitur anyar.

Hal 3 pikeun Mac kalayan diskon 30%

Ngamangpaatkeun panawaran Things 3 ieu, anu bakal kadaluarsa dina sababaraha dinten, pikeun kéngingkeun salah sahiji manajer tugas anu pangsaéna di Mac App Store.