vGuru Video Player, sayogi ngan ukur 1 euro

Upami anjeun milari alternatif pikeun VLC, anjeun tiasa ngamangpaatkeun diskon anu ditawarkeun ku aplikasi vGuru, aplikasi anu kanggo waktos anu terbatas urang tiasa mésér ngan 1,09 euro

MDEdit, alternatif gratis pikeun iA Writer

Upami anjeun milari alternatif gratis ka iA Writer, MDEdit tiasa janten editor Markdown anu anjeun milari. Https://itunes.apple.com/es/app/mdedit/id892303043? Mt = 12 & ign-mpt = uo4

Ngaropea dokumén anjeun ku Elemen Lab

Nalika nyiptakeun dokumén, sabisana, dilebetkeun gambar atanapi grafik bakal ngajantenkeun maca langkung pikaresepeun, salami Thanks to the Unsur Lab aplikasi, urang tiasa ngaropea dokumén kami kalayan seueur gambar rahasia dumasar katégori.

Nyepetkeun pamilarian internét ku Haste

Nalika milarian Internét, kami gaduh seueur panyungsi anu tiasa dianggo. Leres, biasana henteu Hatur nuhun kana aplikasi Rurusuhan, urang tiasa milarian Internét gancang sareng gampang tanpa kedah teras-terasan muka pangotéktak.

Ngarobih file spreadsheet kana format anu sanés ku aplikasi ieu

Di Mac App Store kami tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu tiasa urang lakukeun sacara praktis dina sagala tugas. Upami ieu sanés masalahna, urang tiasa Upami anjeun sering ningali peryogi ngarobah spreadsheet kana format anu sanés, aplikasi Spreadsheet Converter tiasa janten aplikasi anu anjeun peryogikeun

Ngarobih file SVG kana JPG, PNG, PDF ... sareng SVG Converter

File dina format .SVG parantos janten taun-taun terakhir, anu paling sering dianggo dina seueur halaman wéb, khususna anu aya dina Hatur nuhun kana aplikasi SVG Converter, urang tiasa gancang ngarobih jinis-jinis ieu kana format anu langkung cocog sapertos JPEG, PNG, TIFF

Candak pidéo karesep anjeun nganggo SnapMotion

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan, kami parantos ngarékam pidéo tibatan nyandak poto saatos kami hoyong candak ku jalan. Kengingkeun fotogén sagala jinis pidéo mangrupikeun padamelan saderhana sapertos aplikasi sapertos SnapMotion

Perpustakaan Poto ICloud

Apple bakal ngaleupaskeun ekstensi Poto kanggo percetakan albeum

Minggu ayeuna Apple ngawartosan ka kami yén dina sababaraha kasempetan kami parantos nugaskeun aranjeunna pikeun nyetak foto, albeum atanapi almenak ngalangkungan Apple ngagentos nyetak albeum kalayan jasa pihak katilu dina Poto. Diajar kumaha ngaunduh ekstensi anu aya.

vGuru Video Player, alternatip mayar kanggo VLC

Nalika milih pamuter pidéo, gumantung kana karesep kami nalika masang aplikasi (ti Mac App Store atanapi ti Upami anjeun milari alternatif pikeun VLC, vGuru tiasa janten aplikasi anu anjeun milari, upami anjeun ngan ukur masang aplikasi tina Mac App Store

Anu maca Reeder 3 RSS populér janten gratis

Pamaca berita atanapi publikasi suksés pisan sababaraha taun ka pengker. Mangrupikeun cara pikeun diinpormasi ngeunaan jasa berita anjeun, atanapi karesep anu maca Reeder 3 RSS populér janten gratis kalayan pembaruan dinten ieu. Sigana mah aplikasi na diteruskeun.

Curiota, alternatif anu pikaresepeun pikeun nyimpen catetan, file ...

Nalika nyiptakeun catetan, seueur pangguna anu nganggona aplikasi asli tina nami anu sami, aplikasi anu ngamungkinkeun kami nyingkronkeun upami Upami anjeun milari aplikasi pikeun nyiptakeun catetan sareng nyingkronkeun file babarengan, aplikasi Curiota nyaéta alternatif anu hadé pikeun anu hébat sapertos Evernote.

Ngarobih dokumén naon waé pikeun e-book sareng The Ebook Converter

Sanaos sababaraha pangguna hoream nganggo aplikasi iBook dina Mac atanapi iPhone atanapi iPad, éta kedah diaku yén éta mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun Ngarobih file atanapi gambar kana format buku éléktronik, éta mangrupikeun operasi anu saderhana kalayan The Ebook Parabot Parobah

Leupaskeun imajinasi anjeun sareng font sci-fi ieu

Nalika nyiptakeun naon waé jinis dokumén, gumantung kana tujuanana, brosur iklan, presentasi, kartu bisnis ... Hatur nuhun kana macFonts Sci-Fi kami ngagaduhan paket font sareng langkung ti 4.000 jinis hurup anu béda ngan sakitar 5 euro .

Klién mail Spark diénggalan ku berita penting

Sanaos leres yén kanggo seueur pangguna, aplikasi Surat asli langkung ti cukup pikeun ngatur email sadidinten, pikeun pangguna sanés Klién mail Spark nembé nampi pembaruan anu penting dimana seueur pilihan ditambihan, sababaraha diantarana diantisipasi pisan ku pangguna.

Gancang ngadamel GIF sareng iGIF Builder

Sababaraha dinten ka pengker urang nyarioskeun aplikasi, anu sayogi ngan ukur 1,09 euro, aplikasi anu tiasa dilakukeun pikeun naon waé. Upami anjeun parantos mikirkeun ideu ngadamel GIF tina pidéo bari. , Sareng iGIF Builder anjeun tiasa ngalaksanakeunnana ku cara gancang sareng gampang.

Elmedia, pamuter naon waé pidéo video sareng audio anu sanés

Nalika ngeunaan ngagunakeun pamuter pidéo pikeun ngararasakeun pidéo atanapi pilem karesep urang, pilihan anu pangsaéna pikeun kami di pasar sadidinten pikeun Elmedia Player mangrupikeun pamuter pidéo anu hadé pikeun Mac, sayogi di toko aplikasi, sareng kami nawiskeun sajumlah seueur fungsi

Gampang ngarobah pidéo kana GIF sareng Video GIF Creator

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, seueur pangguna parantos mimiti nganggo file GIF salaku cara anu biasa pikeun nganyatakeun pidéo na. Ngarobih pidéo atanapi serangkaian gambar kana format GIF mangrupikeun prosés anu saderhana anu tiasa urang lakukeun ku Video GIF Creator.

Ngadamel ikon spektakuler nganggo Ikon Plus

Nalika ngeunaan nyieun ikon, boh pikeun aplikasi atanapi ngan saukur dilebetkeun kana sababaraha desain grafis, duanana pangembang sareng nyiptakeun ikon pikeun ios sareng macOS henteu pernah sesederhana éta sareng aplikasi Ikon Plus.

Edit file dina format PDF nganggo PDF Office, sayogi ngan ukur 1 euro

Upami urang biasana damel sareng file dina format PDF, sigana urang parantos ngagaduhan aplikasi anu nyumponan sadaya kabutuhan urang. Upami henteu, dinten ieu berkat aplikasi PDF Office, urang henteu ngan ukur tiasa muka dokumén dina format PDF, tapi urang ogé tiasa ngédit, ngeusian formulir, mikawanoh téks tina gambar ...

Gancang ngarobih antara format gambar anu sanés ku Creative Ngarobih

Nalika ngeunaan ngabagi gambar sareng réréncangan sareng kulawarga urang, sigana aya sababaraha diantarana, atanapi bahkan urang, henteu ngagaduhan aplikasi anu kami nampi Hatur nuhun kana aplikasi Creative Ngarobih, urang tiasa ngarobah gancang sareng henteu nganggo PSD aslina, Aplikasi EPS sareng Ai kana JPG, TIFF, BMP, PNG

Ngadamel dokumén spektakuler sareng Infographics Maker

Upami urang biasana kapaksa nyiptakeun dokumén ti mimiti, naha éta presentasi, ditulis pikeun dibagi sareng jalma sanés, damel ti Infografis Maker, éta nempatkeun urang seueur sajumlah gambar tina sagala rupa anu tiasa urang ngaropea dokumén naon waé pikeun teu aya tungtungna , sareng sajabina ...

Hebat pikeun macOS diénggalan kana vérsi 2.5 kalayan berita penting

Nalika kami ngira yén berita dina parangkat lunak parantos réngsé dugi ka Séptémber, budak-budak di Flexibits parantos ngantunkeun tugas padamelanna sateuacan Fantastical for macOS diénggalan ka vérsi 2.5 kalayan berita anu penting, sapertos ngusulkeun parobihan dina hiji acara atanapi ngalanggan kana meetup. Com