DaisyDisk dijual 24 jam

Ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu parantos kami bahas sateuacanna dina Abdi dina Mac. Sareng hal na nyaéta ...

Ngoptimalkeun clipboard nganggo Disalin

Nalika ngeunaan ngatur clipboard, dina Mac App Store urang tiasa mendakan aplikasi anu sanés. Dinten ayeuna urang nyarioskeun Disalin, aplikasi anu menarik pisan pikeun ngaturna.

MindNode 2, sayogi diskon 33%

Hatur nuhun kana aplikasi MindNode 2, urang tiasa gancang ngadamel peta pikiran sareng gaduh sadayana inpormasi ngeunaan proyék naon waé kalayan gancang sareng gampang