DaisyDisk, sayogi ku diskon 50%

Aplikasi diskon anu kami ningalikeun ayeuna pikeun diunduh nyaéta DaisDisk, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabersihkeun HD kami file anu lami.

PicConvert, gratis kanggo waktos terbatas

Aplikasi anu kami nunjukkeun ka anjeun dinten ayeuna pikeun diunduh gratis pikeun waktos terbatas nyaéta PicConvert, kanggo ngalaksanakeun prosés angkatan sareng gambar