Ahli PDF

PDF Ahli 2 pikeun Mac diénggalan

Kami mawa anjeun tinjauan aplikasi manajemén PDF pangsaéna pikeun Mac. Kalayan PDF Ahli 2, moal aya dokumén anu tiasa nolak anjeun.

ZoneClock Gratis kanggo waktos terbatas

Aplikasi gratis anu kami nunjukkeun ka anjeun dinten ayeuna nyaéta ZoneClock, aplikasi anu ngamungkinkeun kami pikeun nembongkeun dugi ka opat waktos anu béda dina bilah menu.

iFoto HDR gratis pikeun waktos terbatas

Aplikasi gratis anu kami nunjukkeun ka anjeun ayeuna nyaéta iFoto HDR, anu sakumaha namina nunjukkeun, ngamungkinkeun kami nyandak poto HDR saatos ngagabungkeun tilu gambar