iTranslate diluncurkeun dina Mac

Aplikasi tarjamahan ios populér ltranslate nembongan dina Mac pikeun ngabantosan anjeun narjamahkeun naon waé anu aya dina pipikiran anjeun.

Coda 2.5 moal sayogi di Mac App Store

Coda, salah sahiji éditor wéb sadaya-dina-hiji pangsaéna pikeun Mac, bakal nilar App Store dina versi 2.5 na anu salajengna kusabab batesan kotak pasir.

Hirupkeun poto anjeun ka Fotor

Poto éditor pikeun retouching gancang sareng gratis, henteu kedah dipikabutuh sateuacanna sabab diarahkeun ka pangguna biasa

Kumaha Apple Nyetél Harga na

Kawijakan penjualan Apple matak hadé: sadaya produk na ngagaduhan harga anu sami sareng praktis dimana waé anjeun angkat, bahkan online.

Palabuhan Gameloft NOVA 2 ka Mac

Gameloft mangrupikeun ahli pikeun nyalin ideu sareng ngajantenkeunana janten gim sélulér, tapi sigana ayeuna aranjeunna hoyong bet ...

<