Kaulinan Blast, gratis kanggo waktos terbatas

buruan-ledakan

Kami nyanghareupan kaulinan anu upami éta leres-leres saderhana tina grafik sareng playability, éta bakal masihan urang waktos anu senang di payuneun Mac. Éta ngeunaan Blast sareng éta leres-leres bébas pikeun waktos kawates janten ulah reureuh di unduh deui.

Pikeun kéngingkeun ideu ngeunaan téma kaulinan ieu urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun gim has tina némbak kapal maéhan Marséa (dina hal ieu kapal) mirip pisan sareng 80-an kaulinan Palasik tina gaya Galaga, Galaxian atanapi bahkan anu sami sareng Arkanoid. Sabenerasna téma saderhana, hancurkeun kapal-kapal anu ngajajar di luhur urang sareng anu ti waktos ka waktos ngalih-pindah layar nalika badé ngancurkeun urang.

ngabeledug-1

Kontrol kapalna saderhana pisan sareng nalika urang ngajalankeun kénca sareng katuhu ku panah keyboard, urang nganggo space bar pikeun némbak kapal anu nyerang urang. Éta saleresna a kaulinan ngahibur tur saderhana anu bakal ngamungkinkeun urang ngalangkungan tingkat anu beuki rumit.

Hal anu goréng atanapi négatip ngeunaan kaulinan ieu nyaéta unggal-unggal aranjeunna maéhan kami (ngan sakali) layar pamesaran némbongan dimana sigana urang leres-leres gaduh sakoléna gim, sigana "versi Lite" sanaos henteu. Éta henteu ngahambat kami milih tab play sareng balik deui kana kakuatan kapal. Detil sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta gimna dibuka dina jandéla sareng henteu nempatan layar pinuh ku Mac kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.