Epic Games masihan dua kaulinan ieu pikeun macOS pikeun waktos kawates

epik Games

Henteu paduli kanyataan yén hubungan antara Apple sareng Epic henteu ngalangkungan momen anu pangsaéna, éta sanés hartosna yén pangguna kedah nyebrang Epic sareng henteu ngamangpaatkeun salah sahiji tawaran anu béda-béda anu disayogikeun ka kami ngalangkungan Epic Games Store. kabéh minggu.

Nepi ka 25 Nopémber hareup tabuh 17. (Waktu Spanyol), Epic Games Store nawiskeun kami dua judul gratis pikeun macOS: Gabungan tina Dungeoneering y Pameran Kid A Mnesia, Hiji dungeon munggaran-waktos jeung kaulinan éksplorasi dumasar kana dua albeum Radiohead mungguh.

Gabungan tina Dungeoneering

Gabungan tina Dungeoneering mangrupakeun kaulinan dungeon jeung ngempur kartu dumasar péngkolan kalawan hiji bédana penting: tinimbang ngadalikeun pahlawan, anjeun bakal ngawangun dungeon sabudeureun anjeunna.

Pikeun ngarasakeun kaulinan ieu, Mac urang kudu dikelola ku OS X 10.7.5m 2 2 GB RAM jeung processor dina 2 GHz atawa nu leuwih luhur. Ieu kaulinan ngabogaan a harga biasa dina Epic Kaulinan Store 11,99 euro.

Pameran Kid A Mnesia

Alam semesta digital / analog anu terbalik diciptakeun tina ilustrasi asli sareng rekaman ka miéling datangna umur Budak A y Amnesia ku Radiohead.

Kid A Mnesia mangrupakeun spasi dreamlike, wangunan diwangun tina seni, kecap, mahluk jeung rékaman tina Budak A y Amnesia ku Radiohead, dijieun leuwih ti 20 taun ka tukang, ayeuna reassembled na endowed jeung kahirupan anyar jeung mutating.

Dina raraga ngarasakeun judul ieu, Mac urang kudu diurus, sahenteuna ku macOS Catalina 10.15, gaduh 8 GB RAM jeung 20 GB gudang. Sorana dina basa Inggris sareng teks dina basa Spanyol ti Spanyol sareng Amérika Latin.

Anjeun tiasa ngundeur éta ngaliwatan link ieu ngagunakeun akun Epic Games.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)