Beats Solo3 sareng Powerbeats3 Wireless kalayan warna anyar dina Pop Collection

Ketukan Solo3 Koléksi Pop Nirkabel

Warta ti Beats diarepkeun nalika WWDC 2018 diayakeun dina 4 Juni. Gosip nunjuk ka a panyatur pinter, dumasar ogé kana Siri tapi ku harga anu langkung handap tibatan HomePod, modél Apple asli. Nanging, sababaraha dinten sateuacan Ngéléhkeun Kumpulan Dekade, versi terbatas tina sadayana kulawarga Beats ku Dr Dre anu memperingati sapuluh taun mimiti peluncuran na.

Sareng supados henteu kapopohokeun, dua modél tina katalog headphone populér sumping dina warna énggal sareng handapeun koleksi "Kumpulan Pop". Model anu dipilih nyaéta: Beats Solo3 sareng Powerbeats3 Wireless. Éta aya opat warna anu béda sareng harga bakal tetep tetep dina € 299,95 kanggo Beats Solo3 Wireless sareng Powerbeats3 Wireless di € 199,95.

Opat mangrupikeun warna anyar anu sumping kana Kumpulan Pop ieu: Indigo Pop (kombinasi biru sareng kapur héjo), Pop Biru (gabungan tina dua warna biru); Pop Violet (dua nuansa Violet) sareng Pop Magénta (dobel warna magénta). Sakumaha urang disebatkeun, hargana bakal tetep sami sareng vérsi konvensional sareng sami sareng Decade Collection.

Ogé, sakumaha anjeun terang, duanana Beats Solo3 Wireless sareng Powerbeats3 Wireless ngagaduhan bungkus pelindung. Nyaéta aranjeunna ogé bakal nyayogikeun warna-warna Kumpulan Beats Pop anyar. Nya kitu ogé, sareng sakumaha anjeun tiasa tingali dina tulisan ieu, Apple sareng Beats parantos ngaluncurkeun pidéo dina YouTube dimana koleksi anyar diumumkeun sareng pengumuman éta dibarengan ku rilis MNEK (Warna) anyar anu ayeuna anjeun tiasa ngupingkeun dina Apple Music.

Akhirna, bejakeun ka anjeun yén sakabéh Koléksi Pop ieu ayeuna sayogi di toko online Apple. Tangtosna, sakumaha urang tiasa tingali dina éta, pangiriman anu munggaran antara minggu kaping 25 Juni sareng 2 Juli.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.