Keyboard kuring janten gélo dina OS X El Capitan. Naon anu lumangsung di dieu?

Keyboard-bug-el capitan-0

Kusabab mecenghulna OS X El Capitan sababaraha bulan kapengker, parantos aya serangkaian bug sareng sauyunan sareng parangkat lunak anu sumping ti Yosemite anu ngajantenkeun Apple gancang ngaluncurkeun pembaruan alit kana sistem anu ningkatkeun kinerja sareng dina gilirannana tiasa ngajawab masalah. kaayaan sabisa-bisa. Khususna mah hartosna kasalahan dina Indéks sorotandi Microsoft Office 2016 suite atanapi dina akun pangguna.

Nanging, dugi ka ayeuna teu aya cariosan masalah anu beuki kasorang Seuseueurna mairan dina forum pangrojong AppleKuring ngarujuk khusus kana bug anu nyababkeun keyboard mimiti ngetik "nyalira" tanpa kamungkinan ngeureunkeunana.

keyboard

Bagéan anu positip nyaéta masalah ieu diréproduksi dina kaayaan anu khusus, nalika sistem mulih ti dianggurkeun parantos dianggurkeun sareng layar login nembongan nganggo kecap akses pangguna, upami urang mencét tombol naon waé tanpa ngantosan sababaraha detik, keyboard sacara otomatis ngasupkeun semacam loop sareng mimiti nyerat nyalira. Dina kaayaan ieu, teu mungkin pikeun nuliskeun kecap akses sareng ngaksés sési pikeun ngabalikan komputer sareng sababaraha kali munggaran langsung mareuman Mac ku mencét sareng nahan tombol Daya.

Kegagalan ieu ngahontal titik anu kuring bahkan nyanghareupan tugas beurat nyaéta kedah nga-instal ulang sakabeh sistem upami éta kagagalan khusus yén éta ngan ukur kajantenan kuring .... Meeeecc! ... Salah!. Nalungtik sakedik deui dina halaman wéb dukungan Apple sareng langkung khusus dina forum, kuring ningali aya langkung seueur pangguna anu ngagaduhan kasalahan ieu sareng tina naon anu anjeun tiasa tingali éta teu aya hubunganana sareng pamasangan sistem anu goréng, tapi ku konflik di protokol Bluetooth sareng OS X (ngan ukur dina keyboard nirkabel).

Saatos sababaraha tés, kasalahan dihasilkeun ngan ukur dina komputer éta gaduh keyboard nirkabel Apple sareng Magic Trackpad, timbul konflik antara dua anu ngajantenkeun keyboardna kajantenan ieu. Solusi na ayeuna nyaéta ngaleupaskeun batréna tina keyboard atanapi restart Mac, mugia Apple tiasa gancang ngalereskeunana, kumargi sanaos henteu kritis, éta mangrupikeun bug anu rada ngaganggu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sherlock cenahna

    Halo, sababaraha bulan ka pengker, dina awal El Capitan, kuring nyebatkeun ka Jordi Giménez yén anjeunna ngalaman masalah ieu ku keyboard. Solusi anu kuring terapkeun pikeun nyingkahan batre atanapi ngareset komputer langkung saderhana: anjeun kedah mareuman keyboard (3 detik ku mencét tombol) teras sambungkeun deui (tombol dipencet 3 detik).
    Wasalam

  2.   Malaikat Salas cenahna

    Nuhun, kuring tungtungna mendakan solusina, éta ogé kajantenan kuring, panginten éta bakal janten hal anu langkung parah. Salam

  3.   Carmen cenahna

    halo wilujeng enjing ... hal anu sami kajadian ka kuring ... anjeunna teras ngetik "+" na keyboard kuring henteu nirkabel, kuring ogé masang "kapten" sababaraha bulan ka pengker ... kuring parantos ningali kana keyboard na sigana bersih ... aya ideu ???

  4.   Carolina cenahna

    Halo, kuring gaduh macbook pro sareng kuring ngalaman masalah anu sami, aya ideu ngeunaan solusi anu tiasa?
    hatur nuhun

  5.   Tonatiuh herrera cenahna

    Kumaha upami keyboard kuring bakal laun nalika kuring ngetik konter; di awal iMac kuring rada ngaganggu, éta bakal ngalebetkeun konflik EL CAPITAN

  6.   Cristian cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring tapi kalayan keyboard nirkabel sareng keyboard usb. Ngawitan ngetik waé dina layar login sareng dina aplikasi naon waé. Kuring ngarobih keyboard usb umum (tina pc) sareng éta henteu ngalaksanakeun masalah. Aya saran?

  7.   Pedro cenahna

    Kuring gaduh macbook pro sareng sababaraha dinten ka pengker paréntah konci jalan nyalira. ngajantenkeun kuring kaleungitan kasabaran nalika damel di PSD .. Kuring parantos ngabersihkeun sareng teu aya ... naha aya anu kajantenan?

  8.   Ximena cenahna

    Ieu kajantenan kuring, éta henteu lirén sareng keyboard dipareuman atanapi henteu nganggo batré, teras-terasan nyerat nyalira !!!! Naon anu kuring tiasa lakukeun?

  9.   Javier Moyano cenahna

    Éta kajantenan ku kuring kalayan konci panunjuk arah anu leres, éta henteu ngantep kuring digawé kalem dina Illustrator sabab mindahkeun obyék atanapi méja kerja sacara teras-terasan salian ti ménu

  10.   Emanuela cenahna

    Halo, persis anu kajantenan kuring ,,, sareng kuring ngalaksanakeun éta sababaraha kali sareng teu aya kajadian naon-naon, éta massal dina tab tukang usb anu nyerat ngan ukur keyboardoooo, éta ngajantenkeun kuring gélo