DOOM 3, dijual kanggo waktos terbatas di Mac App Store

kiamat 3 toko aplikasi mac

DOOM 3 salah sahiji gim anu pangsaéna taun 2004, éta ditawarkeun pikeun waktos anu kawates sareng biasana dibanderol 9,99 €, sareng ayeuna ngan saukur 4,99 € Tiasa milik anjeun. Gerbang naraka parantos dibuka. Ruruntuhan peradaban Martian kuno parantos muka konci Rahasia teleportasi, sareng aranjeunna bakal lirén di 'Union Aerospace Corporation's' (UAC) henteu aya gunana pikeun ngagunakeun téknologi anu ngarobah dunya ieu. Salaku bagian tina tempat laut anu dikirim pikeun nangtayungan fasilitas éta, misi anjeun sigana cukup saderhana dugi ka invasi kaget anjeun. Ayeuna dina a adu epik ngalawan jahat murni, kedah ngalawan ngartos saha anu sareng anjeun, sareng saha anu ngalawan anjeun. Saatos neraskeun maca kuring nempatkeun syarat minimum jeung midangkeun kaulinan.

Punten parios ka syarat sistema sateuacan mésér buruan, sanaos henteu diperyogikeun kakuatan grafis. Dina raraga ngajalankeun gim kalayan performa anu nyugemakeun, Mac anjeun kedah nyumponan sarat sistem minimum ieu: CPU Processor: Intel Core 2 Duo / 1,8 GHz / 1GB RAM / HD Space: 2.0 GB / ATI Radeon x1600; NVidia GeForce 7300; 128MB VRam.

Kartu vidéo anu cocog nyaéta: NVIDIA GeForce 7300, 7600, 8600, 8800, 9400, 9600, GT 120, 320M, 330M. ATI RADEON X1600, X1900, 2400XT, 2600, 3870, 4670, 4850, 5670, 5750, 5770, 5870, 6630, 6750, 6970. Intel HD Graphics 3000.

DOOM 3 MAC

Syarat Multiplayer:

  • Internét (TCP / IP) atanapi LAN (TCP / IP) Puter didukung.
  • Kaulinan multiplayer meryogikeun konéksi broadband.

Pangumuman penting: Chipset pidéo ieu henteu didukung (GMA 950 Mac Mini (2006,2007), iMac (2006), MacBook (2006,2007), GMA X3100 Macbook (2007,2008), MacBook Air (2008)). Kaulinan ieu henteu ngadukung jilid anu diformat salaku Mac OS Extended (case sensitive), sareng gim ieu dipeunteun M, pikeun jalma dewasa ku ESRB.

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • Dipasang: 15 / 12 / 2011
  • Versión: 1.3.1
  • ukuran: 1.56 GB
  • basa: Inggris
  • Pamekar: Aspyr Media (iDP)
  • DOOM 3 © 2004-2014 id Software LLC, perusahaan ZeniMax Media. Sadaya hak disimpen.
  • kasaluyuan: OS X 10.6.8 atanapi engké

Unduh DOOM 3 langsung ti Mac App Store:

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.