Kingston Nucleum, sadaya palabuhan anu anjeun peryogikeun pikeun MacBook anjeun

Kaputusan Apple pikeun ngalakukeun tanpa sadaya palabuhan pikeun laptop anu paling penting na, MacBook, sareng ngan ukur masihan USB-C kontroversial. Éta ogé kasus sareng MacBook Pro, anu ngagaduhan opat port USB-C tapi tanpa pamaca kartu klasik, HDMI atanapi sababaraha USB konvensional.

Éta pisan sababna naha ampir penting pikeun gaduh adaptor sareng jinis palabuhan anu béda, sareng Kingston Nucleum pinunjul pikeun konstruksi padet, palabuhan anu aya sareng kinerja. Kami parantos diuji sareng kami nyaritakeun kesan urang.

Éta mangrupikeun alat anu saé leres-leres dilakukeun, mantep sareng mantap langsung kaluar tina kotak. Kuring parantos nyobian seueur adaptor tina jinis ieu sareng dina henteu saurang ogé diantarana kuring ngagaduhan perasaan janten payuneun hiji ogé diwangun salaku Nuklir ieu. Éta langkung ageung tibatan anu sanés, éta leres, sareng langkung beurat, tapi éta detil anu teu ngagaduhan pentingna sakedik kusabab éta bakal lebet kana ransel abdi nganggo laptop kuring. Aluminium sareng plastik mangrupikeun bahan anu dianggo dina konsentrator ieu, sareng bérésna saluyu sareng anu ditawarkeun ku mérek sapertos Kingston.

Palabuhan anu ditawarkeun kalebet dua USB-A 3.1, hiji USB-C pikeun ngecas laptop, USB-C 3.1 anu sanés, maca microSD UHS-I, anu sanés SD UHS-I sareng maca II, sareng port HDMI 1.4 anu cocog sareng 4K. Salaku pangguna MacBook, kuring ngaraos praktis pisan pikeun ngagaduhan port USB-C pikeun ngeusi batre laptop kuring sareng anu sanés pikeun ngirimkeun data, kumargi seueur adaptor tina jinis ieu ngan ukur kalebet port USB-C, sareng upami anjeun ngecas laptop anjeun ngagaduhan palabuhan éta henteu leres-leres dianggo. Konéksi stabil, teu aya rugi sambungan nalika mindahkeun file.

Kakuatan muatan anu ditawarkeun ku adaptor ieu dugi ka 60W, anu ngan ukur bakal janten masalah sareng MacBook Pro 15 ″ anu peryogi 87W. Modél 13 "atanapi MacBook 12" bakal tiasa ngajaga batréna dina 100% nalika anjeun damel sareng Nuklir ieu. Detil anu penting: nalika mindahkeun file anjeun henteu kedah nyambungkeun carjer atanapi pegatkeun sambungan éta, Kusabab adaptor dipegatkeun dina dua kasus, sareng transferna kaganggu. Nyaho yén ieu kajantenan henteu ngagaduhan hartos utama, tapi anjeun kedah tumut kana akun.

Pendapat editor

Kingston's Nucleum mangrupikeun adaptor multi-port kalayan konstruksi sareng kualitas bahan anu menonjol tina persaingan. Laju palabuhan USB na, ngagaduhan dua port USB-C sareng ngamungkinkeun kakuatan ngecas dugi ka 60W jantenkeun janten salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun anu hoyong alat anu dipercaya sareng awét. Sadia pikeun sakitar € 65 di toko sapertos Amazon () langkung mahal tibatan produk kalapa anu sami tapi bédana ditingali langsung tina kotak. Tangtosna, kantong angkot teu aya.

Inti Kingston
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
65
  • 80%

  • Inti Kingston
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kualitas bahan sareng bérés
  • Dua port USB-C (muatan + data)
  • USB 3.1 5Gbps
  • HDMI 1.4 4K
  • Dugi ka beban 60W

Kontra

  • Tanpa mawa kantong

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.