Quanta Computer, tanggung jawab pikeun manufaktur Mac, ngirangan kauntunganna ku satengah

Quanta Komputer

Sakabeh dunya aya dina krisis anu sigana hese diatasi. Krisis hébat anu dibangkitkeun ku COVID-19 ayeuna diiluan ku anu sanés anu urang henteu acan ngahontal silingna, krisis énergi. Sadaya ieu mangaruhan pisan kana kamampuan perusahaan pikeun ngatur unggal dintenna. Di Taiwan, masalah Éropa ngeunaan perang antara Rusia jeung Ukraina rada jauh. Sanajan kitu sooner atanapi engké bakal mangaruhan. Quanta Computer ngantosan ningali kumaha kajadian anu kajantenan supados tiasa nyandak hiji ukuran atanapi anu sanés sabab henteu hoyong ngulang deui anu kajantenan dina taun-taun katukang. kusabab virus aranjeunna parantos lebet dugi ka 50% kirang.

Quanta Komputer Ieu mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu paling penting pikeun Apple, sabab didedikasikeun pikeun manufaktur Mac anu tungtungna kedah tiasa dianggo sareng seueur hal anu sanés, sareng aranjeunna. Nanging, perusahaan ieu ayeuna aya dina sababaraha indéks anu henteu resep ku manajerna. Ngahasilkeun satengah kauntungan taun-taun saméméhna, perusahaan naroskeun éta Kaayaan ieu teu tiasa diteruskeun ku cara anu sami. 

Alesan pikeun kaayaan ieu ngagaduhan jawaban anu gampang: COVID-19. Di nagara Asia, otoritas ngagaduhan kasabaran enol pikeun wabah atanapi kasus anu timbul sareng éta sababna penutupan samentawis sareng larangan umum. Éta tiasa dianggo pikeun kaséhatan (anu mangrupikeun hal anu paling penting) tapi pikeun ékonomi éta sanés pilihan anu pangsaéna. Anjeun kedah milarian kasaimbangan sabab upami henteu, hal-hal sapertos anu kami koméntar bakal kajantenan.

Perusahaan henteu hoyong sareng henteu kedah ngalaman setback anu sami. Anu kajantenan nyaéta agén éksternal anu nyababkeun kaayaan ieu sahingga sesah pikeun nungkulanana. Ayeuna sigana éta henteu mangaruhan kiriman MacBook Pro anu dikirimkeun langsung. Model Air ditunda sakedik deui tapi sigana henteu kusabab kaayaan ieu ogé. Nanging, kamungkinan yén upami agén luar neraskeun cara anu sami, éta tiasa nyababkeun telat anu langkung ageung dina jangka pondok sareng sedeng bahkan kaluar tina saham, nu ogé bakal hartosna kirang kauntungan pikeun Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.