Konci atanapi pilihan "Alt" dina OS X

Alt

OS X mangrupikeun sistem anu adaptasi pisan kana kabutuhan unggal pangguna. Upami anjeun pangguna anyar, anjeun henteu kedah (mimitina) ngalangkungan fungsi anu katingali dina pandangan, tapi upami anjeun langkung maju, OS X nawiskeun langkung seueur kamungkinan tibatan sigana.

Leres pisan yén ku Singa sareng Gunung Singa panungtung, seueur pangguna parantos ngangluh kirang kabébasan nalika ngoperasikeun sistemna, sanaos aya solusi pikeun ieu ngalangkungan aplikasi pihak katilu, éta ogé leres OS X nawiskeun seueur kamungkinan, sareng sababaraha diantarana aya dina kaayaan Konci Alt, ogé katelah konci pilihan.

Ngatur jandéla

Naha anjeun ngagaduhan sababaraha jandéla aplikasi anu sami kabuka? Upami anjeun hoyong ngadamel éta dina waktos anu sami, anjeun ngan ukur kedah mencét tombol Alt bari ngalakukeun tindakan anu anjeun pikahoyong. Janten, upami anjeun hoyong ngaminimalkeun sadayana, pencét tombol jeruk bari mencét Alt, atanapi upami anjeun hoyong nutup sadayana, tombol beureum.

Upami anjeun ngagaduhan sababaraha jandéla kabuka tina aplikasi anu béda, pencét dina ikon darmaga anu anjeun badé bawa ka payun sareng anu anjeun aktip dina waktos ayeuna bakal diminimalkeun, sami sareng upami anjeun ngeklik dina jandéla kalayan opsi na konci diteken.

Simpen salaku…

alt-1

Kalayan Lion ujug-ujug pilihan pikeun "Simpen salaku ..." ngaleungit, anu diganti ku "Duplikat". Kalayan Mountain Lion pilihan ieu muncul deui, tapi disumputkeun. Pikeun ningali éta, pencét tombol Pilihan nalika menu File aplikasi kabuka.

Alt-2

Tapi masih aya deui. Upami anjeun milih opsi "Simpen salaku" atanapi "Ékspor" dina Sawangan, anjeun tiasa ngarobih pormat gambar, tapi pilihan anu dipasihkeun henteu seueur teuing. Pencét tombol Alt bari ngaklik turun-turun "Format" na anjeun bakal ningali yén seueur pilihan deui némbongan pikeun ngékspor gambar anjeun.

Émbaran Jaringan

Wifi

Upami urang ngeklik ikon WiFi dina palang menu, éta bakal nawiskeun jaringan anu sayogi sareng anu sanés. Coba pencét bari nahan tombol opsi, anjeun bakal ningali seueur inpormasi, sapertos saluran, BSSID, tipe kaamanan ... tanpa kedah buka menu System Preferensi.

Sora

Alt-Sora

Sapertos jaringan WiFi, upami urang mencét Alt nalika urang ngeklik ikon polumeu dina bilah menu, urang tiasa langkung seueur tibatan ngatur volume audio na. Kami bakal tiasa pilih alat kaluaran, alat input teras langsung ka panel karesep sora.

Pareuman sareng Pareuman Hurungkeun deui

Alt-Pareuman

Upami anjeun hoyong gancang mareuman komputer anjeun atanapi hirupkeun deuiNgalintasan jandéla konfirmasi, pencét Alt bari mencét  dina bilah ménu, sareng anjeun bakal ningali yén pilihan Pareuman sareng Pareuman moal némbongan sareng «…» di belah katuhu, anu hartosna éta moal nyungkeun konfirmasi.

Tong kosong

Alt-Jarian

Hal anu sami kajadian nalika anjeun mencét Alt dina waktos anu sami sareng anjeun milih pikeun ngosongkeun sampah, éta moal naroskeun konfirmasi, sareng éta bakal langsung mupus sadaya kontén anu dipiboga. Ati-ati ku pilihan ieu, jalma anu ngingetkeun sanés hianat.

Paksa Kaluar

Alt-Force-Exit

Éta henteu sering teuing dina Mac, tapi sababaraha aplikasi panginten tiasa ngalambatkeun sistem anjeun, sareng anjeun ogé henteu tiasa nutup sabab henteu némbalan. Pencét katuhu dina ikon aplikasi sareng anjeun bakal ningali kumaha pilihan "Force Quit" nembongan, éta bakal ditutup enya atanapi enya.

Ieu sababaraha pilihan anu ditawarkeun ku konci Alt (disebut ogé "pilihan" pikeun hiji hal). Upami anjeun hoyong mendakan deui, anjeun kedah ngalangkungan ménu aplikasi teras pencét konci, anjeun bakal ningali kumaha anjeun mendakan seueur deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roberto Salas cenahna

    Halo sadayana!

    Dinten ieu konci alt lirén damel di Mac OS 10.6.8 abdi (salah sahiji ucing abdi parantos jalan-jalan sakitar keyboard sareng hasilna endah, sapertos biasa). Kuring parantos milarian sababaraha halaman pikeun solusi sareng teu mendakan naon-naon anu tiasa dianggo. Akhirna kuring mendakan solusina: dina preferensi sistem, dina "Universal Access" dipedar kumaha ngaktipkeun sareng mareuman tombol gampang. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét huruf kapital 5 kali pikeun "alt" diaktipkeun (sanaos pilihan ieu ditumpurkeun). Kuring miharep ieu ngabantuan batur!

    Salam,
    Rober