Konci launchpad hiji-klik

Launchpad-mac-1 Anjeun terang yén pikeun ngaluncurkeun aplikasi Launchpad urang ngan ukur kedah mencét tombol F4Henteu janten masalah dimana anjeun sareng henteu masalah naon anu kami damel, urang ngan ukur kedah pencét F4 sakali sareng kami bakal muka Launchpad, salami kami henteu aya dina aplikasi anu tombol F4 ngajalankeun menu anu sanés / pilihan.

Aya sababaraha jalan pintas keyboard anu ngamungkinkeun sistem urang ngamungkinkeun urang Operasi Mac, OS X Mountain LionSalawasna alus pikeun émutan jinis pintasan ieu pikeun pangguna anu ngagabung kana sistem operasi Apple sareng henteu sadar kana ayana.

Aplikasi ieu anu urang gaduh dina Macs anu disebat Launchpad, nembongan dina OS X vérsi 10.7 sareng ngajantenkeunana peluncur aplikasi anu gancang pisan anu tiasa pisan mempermudah padamelan urang pikeun ngaksésna, ku cara anu gancang pisan.

Taya ragu jauh leuwih gancang tibatan browsing desktops sareng sababaraha aplikasi, sareng éta sadayana aplikasi babarengan sareng dipesenkeun sesuai ka resep urang, dipisahkeun ogé sareng ayana sampurna. Dinten ayeuna kami parantos terang kumaha cara ngaaksés Launchpad ku cara anu langkung gancang sareng tombol.

Urang panginten henteu ngan ukur tiasa nganggo tombol kanggo sadaya fungsi Mac, tapi ku jinis pintasan keyboard ieu urang bakal tungtungna ngalakukeun seueur padamelan. ku cara anu saderhana sareng gancang tibatan ngagunakeun beurit éta sorangan pikeun ngalaksanakeunana.

Sadaya Mac énggal ngagaduhan tombol F4 pikeun fungsi salaku jalan pintas sareng muka One-touch Launchpad, tanpa kedah kombinasi konci, tapi dina vérsi Mac anu langkung lami henteu ditugaskeun sacara standar. Ieu sanés masalah anu serius, kusabab urang tiasa masihan tombol F4 anu sami pikeun ngalakukeun fungsi ieu, ngajalankeun Launchpad gancang sareng éfisién langkung gampang ti ayeuna.

Inpormasi lengkep - Sababaraha pintasan keyboard pikeun Mac OS X


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alvaro Ocana cenahna

    launchpad nembongan dina vérsi 10.7 sareng sanés dina 10.8

    1.    Miguel Angel Juncos cenahna

      Éta parantos dilereskeun, hatur nuhun kanggo peringatan.