SuitCase pikeun MacBook, koper ultra-langsing pikeun laptop anjeun

Dua belas Kidul parantos ngaluncurkeun koper ultra-langsing pikeun MacBook anjeun. SuitCase mangrupikeun kasus bantosan énggal anu ngagabungkeun ipisna sareng hampangna hiji pasualan sareng fungsina koper.

Nalika mutuskeun kumaha cara ngangkut laptop anjeun, umumna aya dua pilihan anu dibédakeun leres pisan: baju pelindung anu ipis sareng ipis, atanapi koper anu langkung ageung, langkung kandel sareng langkung beurat. Pilihan kahiji raoseun pisan sareng ngajagaan laptop urang, pilihan kadua langkung praktis nalika transportasi, hatur nuhun kanyataanna kalebet gagang sareng ngamungkinkeun anjeun nyimpen barang-barang sanésna, sapertos folio atanapi aksesoris. Dua belas Kidul hoyong ngagabungkeun dua pilihan dina SuitCase na anu anyar pikeun MacBook, Nyiptakeun aksésori anu tiasa anjeun anggo unggal dinten pikeun nangtayungan alat anjeun sareng dina waktos anu sami anjeun tiasa nyandak éta dimana waé berkat gagang na, kalebet saku interior anu tiasa anjeun kalebet aksésori sapertos folio, kabel USB-C atanapi bahkan anu alit disk portabel.

SuitCase ieu ti Dua belas Kidul diwangun ku tilu lapisan: panengah tina bahan plastik anu ngajagaan laptop anjeun tina serangan luar, sapertos nabrak atanapi ragrag; lapisan jero microfiber anu ngurus permukaan aluminium tina MacBook anjeun supados teras-teras tetep tetep salaku dinten munggaran anjeun nyandak éta tina kotak; panutup luar tina bahan tekstil, kulawu, tahan ka cai. Sadaya ieu digabungkeun sareng ritslét anu ngamungkinkeun muka gancang sareng nutup koper, sareng gagang kulit pikeun diangkut.

Desain interior koper kumplit sareng saku anu cekap ageung pikeun ngalebetkeun dokumén (bahkan folio dina modél 16 inci), kabel USB-C pikeun ngeusian ulang MacBook atanapi bahkan hard disk SSD alit pikeun nyandak file anu penting sareng anjeun. . Pita karét neuleu tetep tutup luhurna teras dipasang dina sampéan MacBook anjeunsahingga anjeun tiasa ngerjakeun laptop anjeun bari henteu ngaluarkeunana tina koper. Éta raoseun pisan contona digawekeun ku laptop dina pangkonan anjeun.

Kusabab éta mérek bumi, koper éta ngagaduhan desain anu sangat bijaksana sareng unsur leutik dina hiji juru dimana anjeun tiasa ningali danau Dua belas Kidul. Ngan di jerona urang bakal mendakan labél anu mérek sareng nami aksésori na. Sagala bérésna kasus, dina sadaya unsur na, sensasionalBoh zipper dobel sareng sadaya kelim sampurna bérés nganggo bahan tekstil kualitas luhur. Ukuran koper ngamungkinkeun anjeun teras-terasan nganggo ransel angkutan upami diperlukeun.

Pendapat editor

Dua belas Kidul parantos tiasa ngadamel koper pikeun MacBook anjeun anu ngahijikeun pasipatan anu paling saé tina leungeun baju anu ipis sareng bantalan. Perlindungan, kanyamanan sareng desain dina SuitCase anyar ieu pikeun MacBook anu anjeun teu kedah hariwang nalika ngeunaan ngangkut laptop aluminium anu saé sareng lemes. Sayogi pikeun modél 13 inci (MacBook Pro 13 sareng MacBook Air) sareng 16 inci (MacBook Pro 16-inci), anjeun tiasa ngagaleuh dina halaman wéb Dua Welas Kidul (link) masing-masing $ 69.99 sareng $ 79,99, atanapi di Amazon (ngan ukur modél 16 at ayeuna) pikeun € 88,31 (link)

SuitCase pikeun MacBook
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
$69,99 a $79,99
  • 80%

  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Lampu sareng langsing
  • Mempermudah ngangkut sareng ngajagaan
  • Desain bijaksana sareng bérés

Kontra

  • Teu aya rohangan pikeun dokumén A4 dina inci 13

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.