Kota Virtual 2: Paradise Resort (Pinuh), gratis pikeun waktos anu kawates

Kota Virtual 2: Resort Resort

Kami gaduh tuluyan ti Virtual City lengkep lengkep (pinuh), harga na biasana tina Virtual City 2: Paradise Resort (Pinuh) nyaéta ti 4,99 € sareng ayeuna bebas. Éta deui gimna kasaruaan tina kaulinan PC klasik Sim City, sareng éta ogé sagemblengna dina basa Spanyol.

Wangunan anyar, lini produksi anyar, tantangan anyar! Saatos meunang jantung jutaan pamaén, teraskeun tina kaulinan konstruksi jual terbaik kota Virtual Kota. Di Virtual City 2: Paradise Resort, anjeun tiasa manjangkeun kagiatan anjeun dugi ka cerah Basisir Florida, nepi ka lemahna salju salju, las gunung taringgul di Utah jeung tundras garing di Nevada.

Ngungkulan 4 tempat persaingan kalayan misi unik nalika anjeun minuhan tujuan khusus, sapertos pelantikan casinos, pangwangunan lamping ski atanapi pangwangunan hotél és. Kantor, hotél, réstoran, diskotik, musium sareng pusat kabugaran. Ngakses pilihan gedong pang gedéna pikeun ngawangun kota maya unik sareng sejahtera anjeun nyalira.

52 tingkatan persaingan di 4 lokasi: Blustery Utah, Sunny Florida, Snowy Alaska, Steamy Nevada
29 skénario béda pikeun misi
73 jinis gedong
42 jinis barang pikeun ngangkut sareng dagang
12 lini produksi naon anu diterangkeun
98 tugas khusus pikeun diungkulan
45 gedong sareng modérnisasi naon pikeun muka konci

Kaulinan sayogi di: Inggris, Perancis, Italia, Jerman, Español, Portugis, Portugis Brasil, Rusia, Koréa, Cina, Jepang.

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 16 / 10 / 2012
  • Versión: 1.2
  • ukuran: 329 MB
  • basa: Spanyol, Jerman, Cina, Korea, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Portugis, Rusia
  • Pamekar: G5 Hiburan AB
  • kasaluyuan: OS X 10.6.6 atanapi engké

Undeur:

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.