Toolbox pikeun Kaca mangrupikeun hal anu paling caket pikeun nyewa désainer tanpa ninggalkeun bumi (sareng langkung mirah)

Kotak alat pikeun Kaca - Témplat

Nalika nyiptakeun naon waé jinis dokumén, utamina nalika ngeunaan dokumén anu kedah urang bagikeun sareng jalma sanés, urang kedah ati-ati pisan dina desain, pikeun masihan kesan anu saé. Sakumaha ceuk paribasa "kesan anu munggaran nyaéta anu penting."

Upami urang hoyong nawiskeun gambar perusahaan anu saé, anu pangsaéna pikeun urang tiasa laksanakeun buka desainer a pikeun nyiptakeun kami témplat, logo sareng anu sanés ti perusahaan urang. Tapi tangtosna, henteu sadaya jalma sanggup angkat ka desainer, utamina nalika urang henteu jelas ngeunaan naon anu urang pilari.

Kotak alat pikeun Kaca - Témplat

Salah sahiji solusinya nyaéta nganggo aplikasi témplat, aplikasi anu kalebet sajumlah ageung témplat. Masalah sareng jenis aplikasi ieu nyaéta ngabutuhkeun kami pikeun mayar sadayana aplikasi, bahkan upami urang ngan ukur hoyong nganggo hiji desain. Tapi henteu sadayana. Toolbox pikeun Kaca - Témplat, nawiskeun unggal-unggal témplat anu aya pikeun Halaman sacara mandiri, sahingga urang kedah mayar desain anu paling urang resep.

Kotak alat pikeun Kaca - Témplat

Kotak alat pikeun Kaca nempatkeun urang langkung ti 32.000 témplat, témplat sagala jinis, ogé logo, modél infographic, diagram, elemen komposisi (latar, stiker ...) pikeun nyaluyukeun desain anu urang paling resep.

Harga témplat sareng unsur-unsur anu sanés anu ditampi ku Toolbox pikeun Halaman dina panggunaan urang Éta dibasajankeun 1,09 euro kanggo anu pang murahna 3,49 euro kanggo anu paling mahal. Aplikasi na sayogi kanggo diunduh sacara gratis. Upami urang hoyong mésér sadaya elemen anu ditawarkeun ku aplikasi éta, urang tiasa milih anu mésér sakali anu ngagaduhan harga 43,99 euro, ku cara ieu, urang bakal tiasa nganggo témplat énggal anu rutin ditambihan kana aplikasi. .

Kotak alat pikeun Kaca - Témplat

Sangkan urang tiasa ningali kumaha gampilna aplikasi ieu dianggo, aplikasi kalebet runtuyan témplat anu tiasa urang anggo sacara gratis. Sakali urang mésér témplatna, urang tiasa ngéditna kana kabutuhan urang, ngaganti téks atanapi gambar ka batur ku cara anu saderhana pisan sareng di luhur sadayana, gancang.

Dina urutan nganggo aplikasi ieu, tim kami kedah dikelola sahenteuna ku macOS 10.12, 64-bit prosesor, ngadukung modeu poék sareng vérsi Halaman kedah 7.0 atanapi langkung luhur.

Kotak alat pikeun Kaca - Citakan (Link AppStore)
Kotak alat pikeun Kaca - Témplatbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Salaku desainer, kalayan langkung ti 25 taun profési, judulna tulisan ieu sigana kuring teu resep sabab teu leres