Janten anjeun tiasa ngarobih rington iPhone

rington iphone

Sanaos iPhone muka sakedik deui ka pamekar supados tiasa ngalaksanakeun program sareng fungsina, masih aya tugas-tugas anu tangtu anu dasarna pikasieuneun pisan pikeun iPhone urang. Salah sahijina nyaéta parobahan melodi atawa nada dina iPhone. Ngalakukeun kitu hartosna milih anu standar atanapi ngaunduh aplikasi pihak katilu anu tiasa ngajantenkeun telepon éta langkung pribadi. Tapi aya pilihan séjén urang tiasa ngajarkeun anjeun ayeuna dina tutorial saeutik ieu, pasti nganuhunkeun upami anjeun nembé sumping di dunya Apple atanapi hoyong ngarobih tritone anu kasohor.

Urang milih nada Apple sorangan

Sanaos kadang urang tiasa ngajantenkeun hirup pajeulit pikeun tiasa ngaropea iPhone urang, sakapeung kesederhanaan mangrupikeun anu pangsaéna. Urang tiasa mendakan di rington standar sora nu paling cocog karakter urang atawa rasa urang. Nganggap yén urang tiasa milih tina rupa-rupa sora anu saderhana pisan. Hiji-hijina hal anu urang kedah laksanakeun nyaéta nuturkeun jalur anu salajengna pikeun milih mélodi anu tiasa urang tambahkeun sacara standar kana telepon.

Setélan-> sora sareng geter-> nada dering-> Urang milih anu paling urang resep. Henteu ngan ukur urang mendakan anu sacara standar, tapi ogé anu urang mésér di toko Apple. Upami urang ngaklik salah sahiji aranjeunna urang tiasa ningali kumaha sorana.

Punten Catet yén urang tiasa milih antara rington atanapi nada peringatan. Ogé dina nada dering urang mendakan anu disebut klasik.

Upami urang henteu resep nada dering Apple tapi hoyong nyetél nada dering atanapi nada dering khusus

Cara panggampangna pikeun pribados iPhone urang nyaéta ngarobah rington ka hiji nu teu baku sahingga urang milih hiji nu ngan urang boga (atawa henteu). Salah sahiji pilihan anu urang kedah tiasa nambihan yén nada anu dipersonalisasi nyaéta ngalangkungan Aplikasi, pihak katilu atanapi Apple sorangan. Aranjeunna ngalakukeun padamelan pikeun urang sareng urang ogé tiasa milih seueur versi sareng ngarobih nada iraha waé urang hoyong. Hal anu sacara pribadi bakal nyababkeun kuring gélo.

Urang tingali sababaraha pilihan tina aplikasi ieu:

iRingg

Kami nganggo aplikasi dina Mac, sareng iPhone disambungkeun. Urang tiasa nganggo mesin pencari iRingg sareng bakal milarian sababaraha sumber sapertos YouTube. Ti dinya urang motong bagian anu dipikahoyong, nilik kumaha sorana sareng motong persis. Urang bisa nambahkeun épék nu program sorangan boga. Ayeuna urang ngan ukur kedah ngirim nada ka iPhone atanapi simpen dina Finder.

Garageband

Aplikasi Apple sorangan tiasa ngabantosan urang ngadamel rington sorangan. Bisa jadi a versi dijieun ku urang sorangan atawa urang bisa ngimpor lagu sareng ti dinya urang tiasa nyaluyukeunana sakumaha anu dipikahoyong, nyésakeun nada anu paling urang resep.

Nada Nada

Aplikasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun motong bagian mana wae tina pidéo, audio sareng file sumber DVD pikeun ngarobih bagian anu diperyogikeun kana rington iPhone. Kalayan a rating alus teuing ku pamaké, 4,7 ti 5, éta mangrupa pilihan alus teuing.

Ladenan wéb Ringtone Maker

Dina wéb urang pendak sareng Halaman ieu anu ngabantosan urang online pikeun ngarobih file pikeun dianggo salaku rington dina iPhone. Urang tiasa milih file tina Google Drive atanapi DropBox. Aranjeunna, online, ngurus ngalakukeun sésana. Hal anu saé nyaéta éta cocog sareng ios sareng macOS.

Nyieun rington urang sorangan

Upami urang henteu hoyong ngadamel atanapi nganggo aplikasi pihak katilu, tapi urang tetep hoyong nganggo mélodi pikeun tiasa dianggo salaku nada dering, urang tiasa Resort ka pilihan biasa sareng nganggo metode manual anu dijelaskeun di handap ieu:

Méméh nanaon. Inget éta ringtonna tiasa paling panjang 30 detik. A jéntré pohara penting sabab bakal nangtukeun mana bagian tina mélodi anjeun milih.

Dina hal ieu urang gumantung kana ékosistem Apple. Éta sababna urang kedah angkat ka Apple Music, supados kéngingkeun personalisasi urang. Urang milih lagu ti perpustakaan urang, impor atawa sered eta. Ku cara kieu, urang nyiptakeun versi anu tiasa dianggo.

klik katuhu dina audio teras klik dina Meunangkeun inpormasi sarta kami bakal balik ka tab pilihan. Urang wajib pikeun nambahkeun awal jeung ahir lagu audio nu urang hoyong pake. Éta sababna penting, naon anu urang nyarios di awal, paling seueur 30 detik sareng urang kedah terang naon tahapan aranjeunna.

Dina Apple Music urang bakal buka File -> Convert -> Jieun versi AAC. Ieu mangrupikeun format anu bakal dianggo engké pikeun nada sareng urang bakal ningali kumaha lagu audio énggal diciptakeun kalayan durasi maksimal 30 detik.

nada 30 detik maksimum

Ayeuna urang sambungkeun iPhone ka Mac jeung milarian dina Finder kanggo versi AAC éta dina tab Lokasi / Umum. Séred rington éta kana iPhone sareng anjeun badé angkat. Kami parantos gaduh nada dering pribadi kami di jero iPhone ngantosan anjeun milih éta dina jalur Setélan anu ditandaan mimitina dina tulisan ieu.

Ku jalan inget éta urang tiasa nganggo nada éta salaku telepon tina kontak khusus, sanés salaku nilai standar. Urang tiasa milih nada dering nalika saderek nelepon ka urang sareng urang ngan ukur terang ku sora yén telepon asalna ti batur anu anjeun pasti hoyong ngobrol.

Upami urang angkat ka Kontak, urang milarian jalma anu urang hoyong gaduh nada sorangan, urang ngédit wincik kontak jeung dina rington, urang milih hiji nu geus dijieun.

Kami ngarepkeun tutorial ieu mangpaat sareng ayeuna iPhone anjeun mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling individual di antara pilihan anu Apple masihan kami, anu henteu seueur. Urang terang éta prosésna sanes anu panggampangna atanapi panggancangna di dunya, tapi pikeun privasi sareng kaamanan, Apple hoyong ngalakukeun cara éta. Jujur, anjeun panginten hoyong gaduh nada tunggal éta dina mimitina, tapi kana waktosna anjeun malah bakal tetep cicingeun sareng percanten atanapi henteu, éta hirup langkung saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.